• 25

"Nekada sam pljuvala žene koje na ovaj način uživaju u seksu, a sada sam i ja jedna od njih"

Upoznajte gospođu koja ima "otvoreni" brak

  • 25

Marija je u brak ušla veoma mlada i dobila dvoje dece do 24. godine. Dvadeset godina kasnije, kad su oni odrasli, muž ju je ostavio. Posle toga je imala nekoliko kratkih veza, ali joj je bilo potrebno da povrati svoje samopouzdanje. A onda je upoznala Čedomira...

- Bio je zgodan, nežan i neženjen. Ali, kako se naša veza razvijala, otkrio mi je da sebe nikad nije mogao da vidi u monogamnom odnosu. Bila sam slomljena, pa sam raskinula. Međutim, nedugo potom mi je već užasno nedostajao, pa sam počela da preispitujem svoju odluku.

Pitala sam ga da se ponovo nađemo, a on mi je tad objasnio kako mu stil, koji ne uključuje monogamiju, veoma prija. Voleo je raznolikost i mislio je da je seksualni život, koji ne uključuje samo jednu ženu, zdrav.

Nastavili smo da se sastajemo i na kraju smo imali i seks. Iako sam se prvenstveno nadala da će promeniti svoj stav u vezi sa seksom s drugim ljudima, njegova iskrenost i diskrecija me je naposletku osvojila, pa smo počeli da živimo zajedno.

Preljuba, TAMABEPA, Trojka, Bigamija, Poligamija

Foto-ilustracija: Profimedia

Nije uvek bilo lako, i ponekad sam se borila s tim da se naviknem na naš dogovor. Ali, pošto sam uvidela da mi se Čedomir uvek vraća nakon odnosa sa drugima, shvatila sam da bih i ja isto to mogla da radim.

Sad smo u braku, ali i dalje spavamo sa drugim ljudima. Nekad bih ženu koja radi ovo što ja radim nazvala kurvom, ali se sad osećam ispunjeno i slobodno. Nikad nismo imali period kad je naš seksualni život patio... - rekla nam je gospođa Marija koja nas je zamolila da njeno prezime postane anonimno.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sotona😈

    Mamino zlato u rukama dajvoljim

  • VladimirR

    Sve to mi i ide nekako ali kada bude i kod nas počelo šerovanje vozila pa nemaš isključivo svoj volan, e tu će biti trauma.

  • Hihihi

    Ko je bezgresan nek baci kamen

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima