≫ 

Otkrijte nam šta voli da jede, reći ćemo vam kakav je u seksu

Veza između navika u ishrani i seksualnih apetita je mnogo jača nego što ste to mislili

  • 8

Da li je vaš partner ljubitelj slatkiša, mesa ili pak voli lagane salate, može dosta da otkrije o tome kakav je u seksu.

Ljubitelji pice igraju na sigurno

Prema američkoj studiji sprovedenoj na Državnom univezitetu Severne Dakote i Getizburg koledžu, ljubitelji pice vrlo jasno znaju šta žele od života. Kakva odnos imaju prema hrani, takav imaju i prema seksu. Ovi muškarci ne gube vreme na "ispitivanje terena", vrlo dobro znaju u čemu su dobri, koje poze funkcionišu i za njega i partnerku i toga se drže. Ipak, ako im predložite da probate nešto novo, sasvim sigurno neće odnitiTo što oni nisu avanturiti, ne znači da neće pristati na nešto novo ako im se predloži.

par-krevet-foto-pixaby Foto: Pixaby

Mesojedima su potrebne lekcije iz seks bontona

Ljubitelji mesa vrlo često su sebični ljubavnici, a da nisu toga svesni. Hrana i seks igraju važnu ulogu u njihovim životima, zadovoljavaju njihova najvažnija čula, pa tako žure i u jednom i drugom. Halapljivo jedu a i u krevetu su vrlo slični. Obično žure da dođu vrhunca, a naivno misle da ono što prija njima, sasvim sigurno prija i suprotnom polu. Ne radi se o tome da neće da se potrude oko parnterke, nego im niko nije rekao da one možda ne uživaju podjednako...

Estete uživaju u ribi i morskim plodovima

Ako od sve hrane najviše voli ribu i morske plodove, budite spremene na jedan detaljan estetki skener. Ovi muškarci izuzetno drže do fizičkog izgleda, i svog i partnerkinog, a čini se da im je gracioznost u seksu čak važnija od pukog uživanja u samom činu. S njima nikad nećete imati "prljav" seks koji podrazumeva dosta znojenja i razbacivanja stvari po kući. Vešti su ljubavnici i dobro poznaju složenu anatomiju ženskih intimnih delova. Doduše, nedostaje im emotivan zanos.

riba, oslic Foto: Pixabay.com

Vegetarijanci su skloni seksualnim vratolomijama

Da li zbog osećaja lakoće (budući svoje telo ne opterećuju teškim životinjskim proteinima) ili nečeg drugog, ali osobe koje preferiraju voće i povrće su veliki ljubitelji vratolomija u spavaćoj sobi. Svaki komad nameštaja osim kreveta dolazi u obzir. Pomalo su i egzibicionisti, tako da se nemojte se iznenaditi ako vam predloži da vodite ljubav na terasi, iako se na prvom spratu. Seks je za njih izazov, uvek nocva veština koju treba savladati, ato da budite sigurni da vam s njim nikad neće biti dosadno.

Ljubitelje čokolade su izrazito strastveni

poljubac, par, strast Foto: Pixabay

Ljubitelji čokolade su najčešće osobe koje odlikuju duboka i intenzivna osećanja. Strastveni su do te mere da ponekad ne mogu da obuzdaju svoje seskualne apetite. Uprkos tolikoj sunzualnosti, nisu neverni. Dobra (ili loša) vest je da će od vas stalno tražiti da vodite ljubav, svaki trenutak nasamo će koristiti da vas zavedu... I najčešće su vrlo dobri u tome. Veoma im je bitno da zadovolje partnerku tako će se uvek dodatno potruditi, naučiti neki novi trik koji će vas dovesti do vrhunca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mita

    7. septembar 2019 | 07:43

    Pasulj sa belolucenom!

  • Гидри

    7. septembar 2019 | 08:44

    А месо и чоколада. Обожавам оба.

  • Јелена

    7. septembar 2019 | 08:09

    Вегетаријанац сам. Чоколаду обожавам. 🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA