• 28

Piksijeva žena konačno o tajni njihovog skladnog braka: "I ćerke učim da ponekad treba prećutati"

Snežana Stojković otvoreno je govorila o braku sa Piksijem u intervjuu za "Story".

  • 28

Brak našeg proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija važi za jedan od najskladnijih u srpskom džet-setu i traje više od tri decenije. U čemu je tajna savršenog braka između Snežane i Dragana otkrila je g-đa Stojković u intervjuu za "Story".

U intervjuu je priznala da im brak nije uvek bio tako skladan, te da je bilo turbulentnih momenata.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana u ovom intervjuu.

Svadba Piksijeve ćerke

Svadba Piksijeve ćerke / Foto: ATA Images

Ona je dodala da njihovom braku prija što su često razdvojeni, pa se lako užele jedno drugog, a ova plavokosa dama istakla je i da sanja o tome da se ona i Piski skrase na jednom mestu.

Ova plavokosa dama osvrnula se i na svoju legendarnu izjavu da su "muškarci velika deca i da vole da budu maženi i paženi". Kaže da je tome učila i svoje ćerke - Andreu i Anju.

- Naravno, i sada im govorim da ponekad treba da prećute, da moraju da budu raspoložene kad im muževi dolaze s posla, da budu našminkane... Naravno, ne treba da izgledaju kao da su se spremile za izlazak, ali sigurno neće po kući šetati s keceljom ili u iznošenoj trenerci. Učim ih i da znaju sve da kuvaju i pored pomoći. Anja sama kuva, i za decu i za njih dvoje. To su stvari koje se ponesu iz kuće - objašnjava Snežana za "Story".

Snežana Stojkovic

Foto: Instagram/Anja Stojkovic

- Možemo da se foliramo, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš da prećutiš samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stao. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagovati, ako je neko umoran ili nervozan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču.Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - zaključuje ova 53-godišnjakinja.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • plavi safir

    Čitam komentare i ne mogu da verujem. U šta su se naše žene pretvorile? Ni jedna ne pristaje da "prećuti" ako treba, sve su sposobne da žive same a "ćute" samo one koje to nisu. Pa ako su vam žive bake pitajte njih kako se stvara bračno gnezdo. Ja sam se mlada udala i već sam 29 godina u braku, imamo dva sina. Bilo je i dobrog ali i lošeg. Ima kad sam bila ježičara ali sam i prećutala kad je to bilo potrebno. I ne, nije bilo na moju štetu već u NAŠU korist. Brak je uzimanje i davanje.

  • Racki

    Ima vise mliona nacina da precutis

  • Y

    Koi si prosek na fakultetu imala ili nedaj Bože na doktoratu

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima