≫ 

Ova seks poza obećava eksplozivan orgazam, pod uslovom da uspete da je izvedete

Parovi koji su probali "javorov list" kažu da ne postoji poza koja pruža više užitka od ove

  • 17
Seks Sex poze pose Foto: Shutterstock

Zaboravite na "kaubojku", "misionarku" i druge popularne položaje u seksu...

Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

Parovi koji su probali "javorov list" kažu da ne postoji poza koja pruža više užitka od ove! Naravno, pod uslovom da uspete da je izvedete.

Poza pood simpatičnim nazivom "javorov list" idealna je za hladnije noći, budući da partneri čvrsto priljubljeni jedno uz drugo. Žena sedi na muškarcu, okrenuta licem prema njemu.

E tu sad nastaju poteškoće, budući da je potrebno da ženka osoba bude izuzetno elastična kako bi partneri izveli ovu pozu. Ona podiže noge i stavlja ih njemu na ramena, dok on savija u kolenima svoje noge i postavlja ih njoj iza leđa.

Seks Sex poze pose Foto: Shutterstock

Sledi najbolji deo. I on i ona koriste jednu ruku kako bi se oslonili na pod ili krevet. Druge ruke ukraštaju i podižu ih iznad glave, formirajući oblik lista.

U čemu je štos, zašto ova poza pruža eksplozivan orgazam? Odupirući se o tlo rukama, a okrenuti licem jedno prema drugom, ovba parnera uspostavljaju savršen skald u pokretanju tela. Penetracija je dublja, što oboma pruža veliki užitak.  Rukama koje drže u vazduhu, kao i onima na podu, daju ritam i usklađuju pokrete. A čin je intimniji i intenzivniji jer sve vreme gledaju jedno drugom u lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA