• 8

Ovo su 2 pitanja koja nikako ne smete da postavite muškarcu odmah nakon seksa

Time ćete pokazati svoju nesigurnost...

  • 8

Muškarci posle seksa žele da spavaju, a žene bi da pričaju. Dobro bi bilo da se nađe kompromis, a to je potvrdilo i nedavno istraživanje koje kaže da oba pola zapravo posle seksa najviše žele da pojedu picu.

"Pillowtalk" scenario koji se smatra idealnim podrazumeva nežan zagrljaj, neka šala i spavanje.

U bilo kom slučaju, postoje dve stvari koje nikako ne bi trebalo da izgovorite posle seksa, pa vodite računa da vam se ne omaknu.

Da li me voliš?

Sasvim je u redu da ga to pitate u bilo kom drugom delu dana, ali posle seksa to nije idealan trenutak. Može odbiti muškarca od vas. Takođe, ako vas voli, to vam je najbolje pokazao načinom na koji je vodio ljubav sa vama. Ako jedna žena pita muškarca da li je voli, odmah nakon seksa, znači da oseća nesigurnost koju će još više pokazati.

Da li ti se dopalo?

Da li zaista postoji žena koja misli da će joj muškarac odrično odgovoriti? Čak i da mu se nije dopalo, neće vam to nikad reći. Prvenstveno zato što ne želi da se bavi onim što sledi - diskusijom. Drugo, kao i u prethodnom slučaju - ovakvo pitanje odaje nesigurnost.

Video: Sanja Stanković u usta pustila dva ogromna dlakava pacova

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    Moja je neverovatna, i posle 32g seksa jos uviek uziva i nikada me odbila nije, to mozda i mene daje snagu da sam uve kao novi ! Ili mozda izmedju nas jos postoi velika ljubav i pozuda a nas seks je joss cest skoro svakodnevan !

  • Tiši

    Da li me volis. Ne. Da li ti se dopalo. Nije. Jesam li ti lepa. Nisi mnogo si ruzna. Jao kako si sladak!

  • Куре

    Кад се попнем на своју незнам зашто сам се попео,кад се попнем на туђу незнам да дођем!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima