Od seksa sa svastikom do orgija: Evo koje su najčešće seksualne fantazije kod Srba

"Probao sam trojku sa 2 žene i jedna je bila suvišna. Precenjeno. Najjači afrodizijak je ipak hemija između muškarca i žene"

  • 23

Prošle sedmice smo objavili tekst o tome kako seksualna fantazija može da utiče na realni seksualni život. Tom prilikom smo vas pitali koje su vaše sklonosti i težnje, i kakvu fantaziju biste voleli da iskusite.

Komentari koje ste nam poslali idu u prilog rezultatima jednog belgijskog istraživanja koje kaže da žene sa erotskim mislima u toku seksa, izvesnije imaju orgazam. To znači da sve ove fantazije koje ste podelili sa nama i te kako utiču na vaš seksualni život.

A evo o čemu naši komentatori najviše maštaju kada se nađu u postelji sami ili sa partnerom.

Foto: Printskrin / Telegraf.rs

- Uključili smo još jedan par u igrice i fenomenalno je - napisao nam je "Novosadjanin".

- Gengbeng može, jedna petorka... E, tad bih bila zadovoljna - dodala je "Anonimna".

Foto: Printskrin / Telegraf.rs

A bilo je i onih duhovitijih:

- Moja najveća seksualna fantazija je da imam seks uopšte - napisao nam je "Bole".

- Meni je drug pričao da je seks lep, on je jednom gledao - glasio je komentar od čitaoca"Jana".

Foto: Printskrin / Telegraf.rs

Dole su se komentari nizali: "Svastika", "komšinica", "ribe u koži", "trojke", "grupnjak", "majka i ćerka", "tata i sin" itd.

- Realno gledano seks kao seks. Ne postoji ništa lepše od seksa... Komentar na trojku... Trojka dve žene jedan muškarac hmmm, svakom muškarcu je to fantazija, al' realno ako gledamo jedan muškarac maksimalno ne može da zadovolji ženu koliko bi ona volela, možemo samo da se lažemo. A dva muškarca jedna žena, to je već nešto drugo, 90 posto žena mašta o tome, al' živimo u provinciji gde je to tabu tema. Ipak, u trojci dva muškarca jedna žena, žena je ta koja najviše uživa jer joj je posvećena dupla pažnja i duplo zadovoljstvo. Iskreno, sve je to mač sa dve oštrice ako nisu partneri 100 posto posvećeni jedno drugom u obliku poverenja i ljubavi, nikada ne treba da kreću u tu takozvanu trojku, bila ona sa dva muškarca i ženom ili sa dve žene i muškarcem, sasvim svejedno. Pozdrav za sve koji čitaju moj komentar - istakao je "Realno-iskreno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    22. septembar 2019 | 22:51

    Ovo samo pokazujes koliko nase zene nemaju stida duha samopostovanja, koliko su moralno posrnule, posle se zale nema dzentlmena, devojko svaki muskarac uziva biti dzentlmen ali samo i samo prema pravoj DAMI.. a ti devojko ne daj svakome, ponasaj se, budi edukovana, budi ZENA a ne drolja

  • Ja

    22. septembar 2019 | 23:22

    Jadno i prejadno! 😥 Koliko smo bolesni.

  • Bgd

    22. septembar 2019 | 23:06

    I dalje svastika!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA