≫ 

Štoperica pokazala koliko ženama tačno treba da dožive orgazam, ali jedna stvar zabrinjava

Ženama je potrebno otprilike dvostruko više vremena nego muškarcima.

  • 14

Ako uzmemo računicu iz filmova, ženama treba manje od minute da postignu orgazam. No, svi dobro znamo da se seks u stvarnom životu i te kako razlikuje od onog holivudskog.

Nova studija je otkrila koliko je vremena potrebno prosečnoj ženi da bi doživela vrhunac tokom seksualnog odnosa.

Rezultati studije koja je obuhvatila žene iz 21 zemlje sveta pokazuje da je u proseku jednoj ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma. A zabrinjava podatak da jedna od šest žena uopšte nije doživela vrhunac.

Takođe, valja istaći da se vreme koje je ženama bilo potrebno za orgazam kretalo od 5 minuta do nešto više od 21 minute . Zanimljivo je da dužina uopšte nije uticala na rezultate istraživanja, kao i to da se rezultati kod žena ne mogu uporeživati s onima kod muškaraca.

Ono što bi trebalo da znate jeste to da je ženama potrebno otprilike dvostruko više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma.

Video: Ostvarenje svih muških snova je od plastike

(Telegraf.rs/Magazin.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    30. septembar 2019 | 06:00

    Ako se napalim jako tokom predigre, desi se da dozivim orgazam cim udje u mene

  • Marko cg primorje

    30. septembar 2019 | 06:37

    Od moga pogleda ovlaze..od dodira svrse a kad cuju glas zaljube se kad spavaju sa mnom vole me do kraja svog zivota ne znajuci za drge muskarce 😂😂😂

  • lav

    30. septembar 2019 | 06:15

    PA TO NIJE MNOGO KONPLIKOVANO PRVO ŽENU SREDIS PA POSLE POSVETIS PAZNJU SEBI. SVE JE O MOZGU I EMOCIJAMA PREMA PARTNERU. AKO HOCES DUU KARIJERU POSVETI SE PARTNERU DA NE DOZIVIS AFERU. SEKS TREBA TRENIRATI NA SAT JER SVAKI SAT KUCA TIK TAK AKO KUCA TIKA TAKA BICE SEKSIĆ KRATKOH DAHA PADAŠ NA LEDJA KAO ZEKA A NEDOVRŠENA PARTNERA SE ČUPA ZA KOSU I ORGAZAM ČEKA. UDRI POLAKO A DUGO KAO KAD ZAKIVAS TARABU ZA OGRADU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA