• 14

Štoperica pokazala koliko ženama tačno treba da dožive orgazam, ali jedna stvar zabrinjava

Ženama je potrebno otprilike dvostruko više vremena nego muškarcima.

  • 14

Ako uzmemo računicu iz filmova, ženama treba manje od minute da postignu orgazam. No, svi dobro znamo da se seks u stvarnom životu i te kako razlikuje od onog holivudskog.

Nova studija je otkrila koliko je vremena potrebno prosečnoj ženi da bi doživela vrhunac tokom seksualnog odnosa.

Rezultati studije koja je obuhvatila žene iz 21 zemlje sveta pokazuje da je u proseku jednoj ženi potrebno 13 minuta i 25 sekundi do orgazma. A zabrinjava podatak da jedna od šest žena uopšte nije doživela vrhunac.

Takođe, valja istaći da se vreme koje je ženama bilo potrebno za orgazam kretalo od 5 minuta do nešto više od 21 minute . Zanimljivo je da dužina uopšte nije uticala na rezultate istraživanja, kao i to da se rezultati kod žena ne mogu uporeživati s onima kod muškaraca.

Ono što bi trebalo da znate jeste to da je ženama potrebno otprilike dvostruko više vremena nego muškarcima za postizanje orgazma.

Video: Ostvarenje svih muških snova je od plastike

(Telegraf.rs/Magazin.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    Ako im treba duplo duže nađu dvojicu i udri.

  • Marko cg primorje

    Od moga pogleda ovlaze..od dodira svrse a kad cuju glas zaljube se kad spavaju sa mnom vole me do kraja svog zivota ne znajuci za drge muskarce 😂😂😂

  • lav

    PA TO NIJE MNOGO KONPLIKOVANO PRVO ŽENU SREDIS PA POSLE POSVETIS PAZNJU SEBI. SVE JE O MOZGU I EMOCIJAMA PREMA PARTNERU. AKO HOCES DUU KARIJERU POSVETI SE PARTNERU DA NE DOZIVIS AFERU. SEKS TREBA TRENIRATI NA SAT JER SVAKI SAT KUCA TIK TAK AKO KUCA TIKA TAKA BICE SEKSIĆ KRATKOH DAHA PADAŠ NA LEDJA KAO ZEKA A NEDOVRŠENA PARTNERA SE ČUPA ZA KOSU I ORGAZAM ČEKA. UDRI POLAKO A DUGO KAO KAD ZAKIVAS TARABU ZA OGRADU

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima