≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 najboljih poza iz "Kama Sutre" za eksplozivne orgazme, a koje nisu samo za "gimnastičare"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Seks poze koje apsolutno morate da probate

  • 1
Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

"Kama Sutra", drevni sanskrtski tekst tokom godina je postao ultimativni vodič za komplikovane seksualne položaje.

Ovaj rukopis koji je napisao indijski filozof Vatsjajana do detalja opisuje poze koje se na prvo čitanje čine nemogućim, a zapravo su uz malo fleksibilnosti i avanturističkog duha vrlo izvodive. Ono što "Kama Sutru" čini toliko popularnom među parovima, jeste neverovatan užitak koji ovi položaji garantuju.

Ovo su najpopularnije seks poze koje i muškarcima i ženam obećavaju eksplozivne orgazme, a nije čak potrebno ni da budete akrobata u krevetu!

1. Ommm

Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

Položaj: Muškarac sedi prekrštenih nogu (joga položaj), žena mu sedi u krilu, okrenuta licem ka njemu. Njene noge su obmotane oko muškarčevog struka.

Nazvan "padmasana" ili "lotus" u originalnom tekstu "Kama Sutre", ovaj strastveni položaj se ne bazira na pokretima gore-dole koje izvodi žena. Ideja je da tela budu priljubljena, intimni delovi spojeni i laganim, usaglešenim pokretima dolazi do stimulacije klitorisa.

2. Ekspert za G-tačku

Položaj: Dok muškarac sedi na kolenima, žena leži na leđima, noge su joj oslonjene na njegova ramena a intimni delovi spojeni.

Ovo je dobar izbor ako partneri nisu naročito elastični. Pogodna je i jer zahteva minimalno fizičko naprezanje, a nadražaj klitorisa se postiže rukama. Osim toga, muškarci vole ovu pozu jer je penetracija potpuna.


3. Magična planina

Položaj: Muškarac sedi savijenih nogu, naslonjen je na ruke i podlaktice. Isti položaj zauzima žena, s tim što svoje noge prebacuje preko njegovih, a intimne regije su im spojene.

Minimalno fizičko naprezanje, a dodatni stimulans predstavlja pogled na intimne regije tokom seksa. Radi ženinog većeg užitka, muškarac može da oslobodi jednu ruku i stimuliše klitoris.

4. Čarobnjak za fliper

Položaj: Muškarac kleči na kolenima. Žena leži na leđima, muškarac je hvata za kolena i privlači sebi do tačke moguće pentracije.

U "Kama sutri" ovu pozu nazivaju početnim položajem duboke penetracije. Radi udobnosti, predlaže se da žena stavi jastuk pod ramena (budući da ona snose svu težinu njenog tela). Umesto klasičnih pokreta "napred-nazad" (koji nisu posebno stimulativni za ženu u ovom položaju), muškarac bi trebalo naizmenično svojom karlicom da "pritiska" ženinu vaginu. Manje brzine, više intenzivnosti, predlaže "Kama Sutra".

Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

5. Na prestolu

Položaj: Muškarac sedi na ivici kreveta, a žena sedi na njemu, leđima mu okrenuta.

Iako će većina pomsiliti da ova poza zahteva "poskakivanje", odnosno da žena podiže i spušta karlicu, "Kama Sutra" predlaže kružne pokrete, više nalik trljanju. Penetracija je potpuna, što prija muškarcima, a ruke su im slobodne za dodirivanje grudi i stimulaciju G-tačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA