• 2

Prvi seks sa novim partnerom često je nespretan, a ove greške garantuju da neće biti drugog sastanka

Početak veze je omiljen period za većinu parova. I onda se dogodi seks

  • 2

Početak veze je omiljen period za većinu parova. Sve je novo, neistraženo, sve deluje seksi i zavodljivo. I onda se dogodi seks. Nekada bude fenomenalan, baš kao što ste se i nadali da će biti, a nekada je potpuno razočarenje... Ako se to desi, najveći broj partnera se više nikada ne javi...

Šta je to što partner toliko neoprostivo da ne možete da nastavite vezu i poradite na poboljšanju seksa?

Ovo su greške koje garantuju da neće biti "drugog sastanka"...

1. Prebrzo otkrivate "nastranost"

Uvođenje nekih prilično nesvakidašnjih poteza u seksu u ranom stadijumu veze često odbije i uplaši većinu ljudi. Postoji i logično objašnjenje.Ono što većina pomisli kad se prerano susretne sa nekim malim nastranostima u seksu jeste sledeće: ako im treba ovoliko stimulacije na početku, kad je generalno seks uvek sjajan jer je sve novo, šta će im biti potrebno za dve godine kada se zasitimo jedno drugog? Imajete na umu da ne znate seksualnu istoriju svog novog partnera, može se ispostaviti da je mnogo konzervativnija nego što vam se to isprva činilo.

sex seks par krevet čipka

foto: pixabay.com

2. Komentarišete veličinu organa i telo uopšte

Muškarcu koji nije posebno obdaren svakako neće prijati ako prilikom prvog seksa primeti da je partnerka razočarana njegovim "ponosom". Isto je i sa prebrzom ejakulacijom. Ukoliko se i desi, ne morate odmah misliti da je to pravilo da će se uvek dešavati. Isto važi i za žene i njihove fizičke mane. Žene ionako stalno brinu o tome da li izgledaju dovoljno lepo i zavodljivo partneru, tako da razočarenje na muškarčevom licu ili "duhoviti" komentar na račun njenog celulita, svakako se neće dobro završiti.

3. Preterivanje kao u porniću

Gledanje pornića je jedno, ali ponašanje kao da ste protagonista istog je nešto sasvim drugo. Niko ne voli preterivanje, besmisleno vrištanje i dahtanje na poteze koji objektivno ne mogu da budu toliko uzbudljivi. Ko god da se upusti u ovu lažnu akciju, teba da bude svestan da se neće dopasti partneru. Umesto vištanja i urlikanja, mnogo stilmulativnije deluju duboki uzdasi i seksi ječanje. Pokažite entuzijazam, ali nemojte preterivati.

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

4. Ne uzvraćanje oralnog seksa

Niko ne kaže da morate odmah da se spustite "dole" čim partner završi da vas oralno zadovoljava. Ali, treba da znate da sigurno očekuje da mu se uzvrati. Ako ne uzvraćate, šaljete jasnu poruku da vam je najvažnije da se vama ugodi i da bi partneru trebalo da bude dovoljno što ste mu dozvolili da vam pruži zadovoljstvo. Ako niste voljni da se upustite u oralni seks, ako vam je suviše rano za taj čin ili niste pripremljeni, zaustavite partnera i čekajte momenat kad budete u mogućnosti da ga i vi zadovoljite oralno. Reciprocitet je uvek poželjan.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Maja

    Odlican i potpuno tacan tekst.

  • Tajanstvena

    Najbitnija je fizicka privlacnost i dobra energija da emotivno prijaju jedno drugom a na sexu se radi i vremenom se uskladjuju i postaje sve bolje i bolje

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima