• 24

Žena se požalila da joj je muž užasan ljubavnik, a evo šta su joj Srpkinje poručile

Da loš seks u braku nije retkost, dokazuje nam i veliki broj komentara čitalaca "Telegrafa" na ispovest 58- godišnje žene problemima u spavaćoj sobi

  • 24

Ispovest 58-godišnje žene koja se požalila psihoterapeutu da već 30 godina "trpi" loš seks u braku zbog čega joj se obratila za pomoć, izazvala je burnu reakciju naših čitalaca.

U svom pismu lekaru, između ostalog, napisala je:

- Iako volim svog muža, fizički mi je vrlo odbojan. U seksu je dosadan i uvek je takav bio. Ne želim da ga povredim i kažem mu da je očajan u seksu, ali ne mogu više da trpim.

Da loš seks u braku nije retkost, dokazuje nam i veliki broj komentara čitalaca "Telegrafa", a koje je izazvala ova iskrena ispovest. Pored šaljivih opaski i poziva naših "mačo-muškaraca" da im se obrati ako želi da se dobro provede u krevetu, bilo je i standardnog "upiranja prstiju" u krivce.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Ono što iznenađuje, jesu komentari žena. Naime, čini se da Srpkinje smatraju da su dužnost i obaveza svake žene da uvek izgledaju zavodljivo svom muškarcu i, ukoliko je seks loš, da je to njihova krivica...

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Sa ovim mišljenjem složili su se i muškarci, koji su pak pokušali da objasne kako njihov mozak funkcioniše i šta zapravo priželjkuju u braku.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

A neki se nisu libili ni da joj daju konkretne savete - kako da se obuče, kakvu atmosferu na napravi...

Savet je ponudila i jedna čitateljka koja je možda najbolje razumela s kakvim se problemom već decenijama bori ova 58-godišnjakinja. Njeno rešenje je bilo da nađe ljubavnika.

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Komentari Foto: Screenshot/Telegraf

Šta vi mislite? Da li smatrate da je žena "kriva" ako je seks u braku loš? Da li od njenog ponašanja, oblačenja i hrabrosti u spavaćoj sobi zapravo zavisi kakav će seks biti?

Video: Deda odlepio od vrckanja vašarske plesačice

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    Taj problem ce,da rese emigranti iz Afrike.

  • Lord

    Ja imam preko 60,i extra sam u krevetu. Ne hrcem, i ne vucem jorgan, moja zena je prezadovoljna... 😀

  • Fedja

    Pa kako mogu sa šezdeset godina i onako smežurani da imaju seks? Kako uopšte znaju koja je čija koža kad se onako pomešaju? To je za njihove unuke, a za njih je goblen i turska serija.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima