• 14

Muškarci, ovo su greške u seksu zbog kojih odbijate lepši pol

Muškarci često prave početničke greške pri vođenju ljubavi, evo koje su najčešće...

  • 14

Muškarci se često hvale svojim seksualnim umećem, ali u stvarnosti često prave početničke greške. Predstavljamo sedam muških grešaka i zabluda u krevetu.

 Tihi odnos

Mnogi muškarci su poprilično tihi tokom odnosa, zbog čega se partnerke nekada osećajuusamljeno u odnosu. Niko ne očekuje urlanje, ali senzualno uzdisanje pokazaće da uživate u odnosu podjednako kao i ona i da vas nije strah da to i pokažete.

Brza predigra

Muškarci vole na brzinu da odrade predigru, kako bi što pre prešli na konkretan odnos. Međutim, predigra je vrlo važna za istinsko uzbuđenje žene, pa slobodno produžite poljupce, zagrljaje i nežno skidanje odeće. Ako usporite igru na početku, kasnije ćete još više uživati u njoj.

 Zalutali prsti

Penetracija prstima je čest oblik predigre. Ali muškarci često znaju da izgube kontrolu ili čak da ne pronađu pravo mesto koje prija ženi. Posmatrajte neverbalne znakove vaše partnerke kojima pokazuje gde i  koliko joj prija ovaj način igre, po potrebi smanjite tempo i snagu dodira ili pronađite njenu erotsku tačku. Kod svake žene je na različitom mestu.

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

Fokusiranost samo na jedan deo tela

Nemojte se koncentrisati samo na jedan deo njenog tela. Žene su senzualna bića. Nakon što joj izljubite vrat, pređite na grudi, a zatim na klitoris. Ne zadržavajte se predugo na istom mestu, mazite je svuda po telu.

 Gruba stimulacija

Klitoralna stimulacija uzbuđuje ženu više nego sama penetracija. Nikad ne zaboravite ovaj deo ženskog tela, ali nemojte vršiti preterani pritisak. Klitoris je izuzetno osetljiv, snažniji dodiri bi mogli čak i da zabole vašu partnerku.

Izostanak nežnosti nakon odnosa

Kada se strasti umire, pokažite nežniju stranu. Zagrlite je i nežno poljubite. Nemojte se samo okrenuti na drugu stranu i zaboraviti da postoji. Ženama je jako bitno šta se dešava nakon vođenja ljubavi i zato provedite još neko vreme sa njom.

Traženje G tačke

G tačka se uglavnom nalazi na gornjoj strani vaginalnog zida. Ima rebrastiju teksturu na dodir, pa se može napipati prstima. Iako je ključna za istinsko uživanje vaše partnerke, G-tačka ne treba da vam bude opsesija. Ako uspete da je pronađete, ne zaboravite i ostale delove njenog tela. Žene uživaju celim bićem, ne samo u toj erotskoj tački!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Kazanovaaa

    Moze kompenzacicija za poljoprivrene proizvode dolazim i na selo za seljanke spec pipust

  • Don Zigoleto

    J i u regionu dolazim i u srb zene rezevisite na vrijeme

  • Don Zigolo

    Dolazim na kucu iskljucivo udate zene cijena po dogovoru

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima