• 17

Zašto žene padaju na psihopate? Odgovor je veoma jednostavan i može se desiti bilo kojoj od nas

Žene ne mogu da odole psihopatama jer su potpuno opušteni u pogledu svojih stavova i veruju da je sve što kažu ispravno, ali i izgovoreno u pravom trenutku.

  • 17

Psihopate privlače žene kao magnet, a pripadnice lepšeg pola ne mogu da im odole upravo zato što su veoma opušteni u pogledu svoje ličnosti, rezultati su istraživanja Unverziteta Brok u Ontariju.

Žene privlače muškarci koji imaju samopouzdanje jer odaju utisak da se ne pretvaraju, a njihov šarm je za njih neodoljiv.

- Žene ne mogu da odole psihopatama jer su opušteni u pogledu toga što su i veruju da sve govore ispravno i u pravom trenutku. - ističe autor studije Kristifor Brazil.

Radi se o tome da psihopate imaju jedan stil ličnosti koji ih čini poželjnim kod žena.

- To je zato što su potpuno sigurni u sve što kažu i osećaju se veoma opušteno, ali i znaju šta tačno treba da kažu kako bi privukli pažnju jedne žene. Žene psihopate koriste svoju privlačnost kako bi zadobile poverenje i poštovanje, ali krajnji cilj je zadovoljenje sopstvene sebičnosti. - ističe Brazil.

Istraživanje je obuhvatilo 46 muškaraca koji su se predstavili u dvominutnom videu.

Druga grupa sačinjena od 108 žena odgledala je svaki video, a na kraju se ispostavilo da su najprivlačniji bili upravo muškarci koji su imali karakteristike psihopate.

Video: U pola noći izašao iz kuće, prebio psa, pa se vratio da spava

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Srecnica

    Hvala Bogu ja se resila jednog takvog.

  • @ Kiki

    Sličnosti se privlače. Bilo je i biće

  • Veteran

    Žene uvek nadju goreg od onog prvog, samo da bi prkosili bivšem, a sa tim novim samo problemi, i kada je pitate kako joj je u novoj vezi kaže, uuu super, žensko ima da trpi do daske jer su tvrdoglave, i naravno nadju psihopatu i posle te zovu da se žale, ženski mozak još nije usavrsen.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima