• 9

Poznata manekenka promenila veru zbog supruga, ali njegovim roditeljima ni to nije bilo dovoljno

Karli Klos je po mnogo čemu netipična manekenka

  • 9

Karli Elizabet Klos je jedna od najuspešnijih manekenki današnjice. Sa 17 godina je prvi put krasila naslovnicu Voga, da bi nakon toga bila zvezda ovog magazina još 39 puta.

Bila je proglašena jednim od top 30 modela tokom 2000-ih godina, a bila je i deo manekenki Vikotirjinih anđela, od kojih je sama odustala kako bi se posvetila studiranju na Univerzitetu u Njujorku.

Karli kaže kako se sa 21 godinom zasitila svega, bila je veteranka u svom poslu i nije osećala nikakave izazove u modnom svetu.

- Oduvek me je privlačio svet tehnologije, ali ga nisam razumela što me je činilo frustriranom, rekla je jednom prilikom ona. Tada je odlučila da upiše kurs kodiranja kako bi stekla iskustvo.

Karli Klos

Foto: fiba.basketball

Karli je do danas osnovala kamp Kode with Klossy koji daje stipendije mladim devojkama koje zanima informatika, inženjerstvo i matematika.

Pored njenog zanimljivivog i netipičnog poslovnog života Karli ima još uzbudljiviji ljubavni život. Pre godinu dana lepa manekenka se udala za Džošuu Kušnera, brata Džareda Kušnera (suprug Ivanke Tramp) koji je zet američkog predsednika Donalda Trampa.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Njihova ljubav je na početku nailazila na velike prepreke zbog porodice njenog sadašnjeg supruga. Kako mnogi strani mediji navode, Džošuini roditelji su punih 6 godina izbegavali da upoznaju Karli jer su smatrali da ona nije dovoljno dobra za njihovog sina.

Njegovi roditelji su bili toliko isključivi da su Karli zabranili dolazak na porodična okupljanja i to sve zato što nije Jevrejka kao i oni.

Kušnerovi su jedna vrlo imućna i bogata porodica koja je smatrala da jedan model donjeg veša može samo dqa im naruši ugled.

 
 
 
View this post on Instagram

Pretty much sums it all up 😍

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Džošuinim roditeljima je smetalo to što Karli nije završila fakultet i što ne potiče iz imućne porodice i što nije Jevrejka.

Iz ljubavi prema Džošui Karli je na kraju prešla u judaizam, a tom prilikom je je izjavila:

- Menjati deo sebe zbog nekoga drugog možda nekome izgleda kao slabost, ali znate šta? Ako ste prošli sve što sam ja prošla, to od vas zahteva da budete sve osim slabić. To me je učinili snažnijom osobom, onom koja je naučila da voli sebe i to zaista nije bilo lako.

 
 
 
View this post on Instagram

🍯🌙

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Džošua je bio izričit kada su on i Krali odlučili da se venčaju i na kraju su njegovi roditelji morali da popuste. Pre godinu dana venčali su se pred samo 80 zvanica i nisu dozvolili nikome da se meša u njihovu organizaciju venčanja.

Video: Tifani Tramp u šetnji Beogradom: Ovde je lepo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jefimija

    Teshko je dadi svoje mishljenje. Mentalitet i vera imaju veliki znachaj , na zhalost to se sve vishe potencira.Mislim ako ima razumevanja mogu se te prepreke savladati. No, najvazhije , po meni, da mladi prije braka dobro razmisle sto mogu, a shto ne mogu tolerirati. Ali ljubav i razum najcheshe ne idu zajedno. Po meni nema idealnih brakova. Za uspeshan brak najbitnija je tolerancija i saznanje da brak je zajednica...

  • Volim samo Srbiju

    Nisam antisemita ali i nemam nikakve simpatije prema Jevrejima. Svi vladari iz senke su Jevreji a znamo kako oni kroje svet. Kako starim sve sam ravnodušniji i prema njihovom stradanju od fašizma jer vidim kakva stradanja oni damas izazivaju.

  • CG

    Razmisljam da li njegovi roditelji zabranjuju Trampovoj cerku da im dolazi na okupljanja ? Ili mozda nece da se druze sa prijateljima Donaldom i Ivanom ?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima