≫ 

Ovo je jedina situacija u kojoj je bolje da ne priznate prevaru partneru

Nemojte da vam ovo pređe u naviku...

  • 42

Seksualna terapeutkinja Rut Vestemer koja vodi emisiju Sexually Speaking je u intervjuu za Insajder otkrila u kom slučaju je bolje da zataškate preljubu.

Večita je dilema da li partneru reći da je došlo do prevare, a desilo vam se samo jednom u pijanom izlasku. Prema mišljenju Rut, ovo je izgleda i jedina situacija u kojoj je bolje da partneru ne kažete šta se dogodilo.

Ona ističe kako nikada nije verovala u iskrenost po svaku cenu i dodaje da ako ste samo jednom prevarili partnera pod dejstvom alkohola i više nikada niste videli tu osobu, bolje je da ovaj događaj zadžite samo za sebe.

Rut smatra da je osećaj griže savesti zbog preljube dovoljna kazna koju nosite sa sobom i da baš zato ne treba da ugrožavate vezu ili brak.

Nedavno istraživanje pokazalo je da su žene veštije u skrivanju prevare te ovaj savet definitivno ide u prilog nežnijem polu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. oktobar 2019 | 13:55

    Sve drugo mozda, ali nema šanse da bih oprostila prevaru, nema nikakvog opravdanja za tako nešto. Ne postoji! Jednostavno nikada ne bih ostala sa nekim ko me je prevario jer znam da ne bih mogla da živim sa tim saznanjem, jer sam ja verna kao pas kad sam sa nekim. Za mene postoji samo taj muškarac na svetu. To očekujem i od druge strane.

  • Čiča

    31. oktobar 2019 | 06:48

    Ne postoji bolja situacija za greh. Prevara i laž. Isto je. Šljam u oba slučaja. Sazidan zid od laži preko kojeg bračni drugovi više nikad neće moći da se vide. Znam da grubo zvuči ali je tako.

  • Cika Velja

    31. oktobar 2019 | 10:14

    I koliko puta tako treba precutati...jer ako je bilo jednom,gde je garancija da nece biti opet???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA