• 6

Dobar seksualni život radnika je najvažniji njihovim šefovima, evo i zašto

Ako imate seks bićete bolji sutradan na poslu

  • 6

Dobar i aktivan seksualni život kod kuće poboljšava zadovoljstvo i angažovanost na poslu, otkriva novo istraživanje.

U istraživanju je učestvovalo 159 zaposlenih ljudi u braku, a dve nedelje su svakodnevno ispunjavali ankete o svojim seksualnim navikama.

Oni koji su imali seks sledeći dan su bili bolje raspoloženi, zbog čega je bilo verovatnije da će brže i lakše odraditi svoje zadatke.

- Često se šalimo da se nekome u ponašanju vidi da je imao seks, ali sad znamo da se to zaista može videti i da na to treba obratiti pažnju. - kaže za portal "Health" autor studije Kit Levit, profesor Ekonomskog fakulteta u Oregonu.

Studija je takođe otkrila da stres koji kući nosimo s posla može negativno uticati na seksualni život, a efekat stresa bio je jednak i kod muškaraca i kod žena. Levit kaže da je potrebno još istraživanja o tome kako vreme u krevetu utiče na vreme za radnim stolom, ali veruje da će rezultati ove studije uticati na to da više cneimo zdrav seksualni život.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 1111

    Kad odesh negde na nekom shalteru u nekoj ustanovi u srbiji onda tu bude jasno da su radnici/ce mrzovoljni, neprijatni i arogantni. Ako je sex problem , mozda je bolje da odem go. Mozda ce mo svi biti zadovoljni. Radnici/ce ce biti nasmejani a ja necu dugo chekati na formular.

  • Don Zigolo

    Prijavio bih se na konkurs u preduzecima za servisiranje odrzavanje radnica

  • M

    Zato se svalerisu po firmama,pa mora,zbog produktivnosti jel',a zene kod kuce ribaju i ciste!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima