Slučajno naletela na "mrtvog" bivšeg dečka: Neverovatan razlog zbog kojeg je lažirao svoju smrt

Susret sa bivšim partnerom može biti neprijatan čak iako ste ostali prijatelji, ali je tek šokantan ako ste prethodno verovali da je on preminuo...

  • 2
dolari novac pare Foto: Pixabay

Moguće je da ovo izgleda kao loša romantična komedija, ali je to upravo ono što se desilo mladoj ženi iz Australije, Rejčel, kad je naletela na bivšeg dečka, godinama nakon što joj je njegova porodica rekla da je preminuo.

Zapitaćete se zašto bi neko lažirao svoju smrt? Da li se upetljao u "loše" društvo? Da li je bežao od policije?

Ne.

Nije želeo da vrati 700 dolara koje joj je dugovao.

Rejčel je imala 18 kad je upoznala tri godine starijeg Alistara, koji je bio kuvar u lokalnom pabu u kom je radila.

Započeli su vezu, a Rejčel je za ABC napomenula kako je sve izgledalo "normalno" i da nije bilo ništa "čudno" kod njenog momka. 

Zabavljali su se tri meseca kad se Alistar jedne noći vratio kući s polomljenom rukom, tvrdeći kako se s nekim pobio u gradu, ali da nije kriv za to. Zbog povrede nije mogao da ide na posao nekoliko dana, pa mu je Rejčel pozajmila 1.000 dolara kako bi mu pritekla u pomoć. 

dolari novac pare Foto: Pixabay

Par je raskinuo nekoliko meseci posle, a Alistar joj je dotad vratio 300 dolara. Nakon toga je prestao da joj se javlja i da odgovara na poruke kad mu je tražila ostatak.

Nakon tišine, Alisterove stvari su polako počele da nestaju iz kuće u kojoj je stanovao.

- Inicijalna priča je bila ta da je otišao u rehabilitacioni centar u Kvinslend - izjavila je Rejčel za ABC.

Pošto je pričala i sa njegovim prijateljima, saznala je da je i od njih pozajmljivao novac i da im je ukupno dugovao oko 2.200 dolara. Nije znala da li ima problema sa alkoholom i drogom.

Međutim, Rejčel je onda primila poziv od prijatelja koji joj je rekao da je Alistar umro.

Njegova majka je rekla njegovim prijateljima da je ubijen zato što je dugovao novac jednoj bajkerskoj ekipi. 

dolari novac pare Foto: Pixabay

- Znam da zvuči glupavo kad na to pogledate retrospektivno, ali nisam imala razlog da mislim da može biti drugačije. Kad vam bude javljeno o nečijoj smrti, ne tražite mu izvod iz knjige umrlih - istakla je Rejčel.

Dve godine kasnije je saznala da je sve bila laž. Jednom prilikom je sa drugaricom bila u restoranu u kom je znala da radi brat od njenog bivšeg, pa je pitala konobaricu da li je tu. Konobarica joj je rekla da on nije tu, ali da mu brat jeste - misleći na čoveka za kog je Rejčel verovala da je mrtav. Zamolila je konobaricu da ga pozove.

Međutim, izašao je menadžer i zamolio Rejčel i njenu drugaricu da napuste restoran. Nakon ovoga je otišla u policiju ne bi li saznala istinu, i da ujedno vidi da li nekako može da povrati svoj novac.

Te večeri je dobila poruku od Alisterove majke da je u restoranu napravila scenu zbog koje je njen sin dobio otkaz. Nakon toga, Rejčel je odustala od dobijanja odgovora ili novca od svog bivšeg.

Dve godine kasnije je naletela na njega u drugom restoranu. Rejčel je odmah započela razgovor sa rečenicom: "Dugo se nismo videli". Pitala ga je da joj vrati novac koji joj duguje, ali se on pravio da je ne poznaje. Tako se taj susret završio, a ona se pokajala što mu nije postavila još pitanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    3. novembar 2019 | 17:12

    Al je zapela ko luda nasta da joj vrati pa da joj vrati,covek morao dz lazira smrt da se oslobodi napasti

  • Lord

    3. novembar 2019 | 21:18

    Lazirao smrt zbog 700 dolara??? Ko je bre ovde lud...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA