≫ 

Ispovest koja je podelila Srbiju: Paranormalna aktivnost ili odgovor treba da potraži kod supruga?

Situacija koju "ni Molder ne bi mogao da objasni"

  • 6
ljubavni par vremenska mašina foto: pixabay.com

Na portalu "Ispovesti" objavljena je zanimljiva priča jedne žene koja je i dan danas u rebusu oko neobjašnjive situacije koja joj se dogodila pre par godina.

- Dogodilo se pre par godina dok sam se još zabavljala sa mužem. Bila sam kod njega u 23:40h, pošao je da me isprati kući. Delila nas je samo jedna ulica tako da mi je do kuće trebalo samo 8 minuta. Dopratio on mene do ćoška koji je bio samo 6-7 kuća od moje. Sreli smo tu našeg druga koji je bio u kolima i vidim u kolima sat na kojem stoji 23:55h, pozdravili smo se drugom i on ode. Pogledam ja na sat kasnije i vidim da je ponoć i krenem kući.

Ulazim u hodnik u kući i vidim na satu stoji 01:45h. Nije mi bilo jasno, ali ajde možda ne radi sat. Ulazim u svoju sobu i palim TV, a tamo 01:47h. Onda sam se izgubila i upitala "šta je ovo?!".

Ujutru tata odmah ispituje gde sam bila i što sam kasnila kući toliko da se zabrinuo. Ne sećam se ničega, ali nemoguće da sam išla kući sat i četrdeset minuta od ćoska. A tada je moj muž (tada dečko) radio treću smenu i znam da je žurio i on na posao jer mu je smena bila od ponoći.

Kaže da je on stigao na posao u 00:10 časova. Šta se sa mnom desilo nemam pojma, muž me zezao da su me oteli vanzemaljci. - napisala je neimenovana žena u svojoj ispovesti.

Mnogi su potom počeli da objašnjavaju svoja iskustva kada su se osećali kao da su upali u vremensku mašinu, te do dana današnjeg nemaju objašnjenje za to.

Iako su mnogi ovaj događaj počeli da povezuju sa paranormalnim aktivnostima, drugi su imali logično objašnjenje.

- Muž je uzeo i vratio sat 2 sata unazad kako bi ti ostala duže kod njega i slagao te da ide da radi u treću. Bez ljutnje, ali ljubav je u pitanju.

Drugi su okrivili alkohol, aludirajući na to da je možda popila, pa nije bila svesna kako vreme leti.

Međutim, nema sumnje u to da odgovor treba da potraži ili kod supruga ili kod Moldera, kako su se neki našalili.

Šta vi mislite da se dogodilo te noći?

Video: Vanzemaljci? Meštanin snimio čudan odsjaj, pa svetleću traku usred noći

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Laki

    4. novembar 2019 | 14:33

    O čemu bre da mislim, mislim kako da preživim, eto šta mislim.

  • DARKO 100%

    4. novembar 2019 | 11:42

    I ja kad sam na internetu tamo amo ukucaj ovo ono i za cas prodje celo prepodnei kad pogledas na sat nemozes da verujes da si proveo par sati i vise,i gde si bio -nigde i sta si radio -nista

  • Johan

    4. novembar 2019 | 12:31

    Mislim da je taj frug tebe pokupio u auto odvezo te na casicu ljubavi i vrati o te kasnije sto znaci da si prevarila muza sa drugom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA