• 5

Imam posao iz snova, ali sam se zaljubila u direktora koji je pred ženidbu. Šta da radim?

Dvadesetosmogodišnja Jelena iz Beograda ima problem koji je poznat mnogim ženama... Realnost je ipak, drugačija.

  • 5

Novi posao pronašla je tek nedavno, ali se nije nadala da će na njemu pronaći i ljubav.

Pre 3 meseca sam promenila posao i jako sam zadovoljna. Gazda firme je vrlo komunikativan, velikodušan i generalno, baš nam svima pomaže. Od starta pokazuje posebno interesovanje za mene, stalno me začikava, a često pričamo i satima. Zaista se dešava da me pozove u kancelariju u kojoj provedem i po dva sata pričajući s njim na sve teme. Pogledi i mnogo smeha… Nekoliko puta mi je čak bilo i neprijatno. Vremenom sam se i zaljubila, nažalost. Kažem nažalost jer se on uskoro ženi… Razmišljala sam i da pronađem drugi posao i da odem, međutim problem je u tome što me je postavio za vođu tima… Sada sam potpuno blokirana… Zaglibiću se samo još više ako ostanem. Šta da radim?

Odgovor:

Pa, šta očekujete da vam kažemo? Da nestane devojka sa kojom treba da se oženi? Niste zvezda nikakve melodrame. Više neke komedije. Nije uopšte stvar u tome što vas je unapredio već u dilemi koju imate u sebi - da li je to uradio zato što mu se sviđate ili ste zaista to zaslužili.

Najbolji odgovor ćete dobati gledajući ponašanje vaših kolega.

Kada vaš šef flertuje sa vama, osuđeni ste na gubitak. Bez obzira da li učestvujete u tome ili ne, on će se oženiti. Probudite se što pre iz svog balona ljubavi i gledajte da odnos održavate strogo poslovnim.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Stiw

    Eee macak je cudo

  • Brankica

    Daj otkaz i uzivaj u svom zivotu. Veruj u Bozju pravdu i svoje mesto pod suncem, i uvek se smej

  • Kica

    Za pocetak mu daj. Pa posle sta bude

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima