≫ 

Pitala sam 100 muškaraca da imamo neobavezan seks, a evo koliko njih je odmah pristalo

Mislite da su samo muškarci uvek zainteresovani za seks bez obaveza

  • 19
Ndia Bokodi Foto: instagram.com/nadiabokody

Nadia Bokodia želela je da izrši mali eksperiment. Naime, ona je na Tinderu pitala 100 muškaraca da li bi pristali na seks bez obaveza, a rezultati bi mogli da vas iznenade.

Nadia, pisac iz Sidneja, kaže kako joj je čak 72 muškaraca odgovorilo sa "da" na poziv na neobavezan seks. Samo 4 muškarca ju je otvoreno odbilo, a njih 24 joj nisu ništa odgovorili.

- Iznenadilo me je koliko su muškarci zapravo oduševljeni agresivnim pristupom žena. Čak njih 72 mi je odmah odgovorilo da pristaje na seks bez obaveza, rekla je ona za news.co.au.

- Ipak, ono što me je dalje iznenadilo jeste da je nekoliko muškaraca jednostavno nestalo iz konverzacije nakon što sam počela da pravim konkretne dogovore oko mesta i vremena, kaže ona.

- Zanimalo me je koliko bi se njih zaista i pojavilo na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, ali ipak nisam otišla tako daleko, zaključila je ona i dodala da je muškarcima možda i bila neobična činjenica da se pojavila žena koja želi seks bez obaveza.

Praktikovanje usputnog seksa kod muškaraca izazivaju iskonski nagoni, odnosno želja za reprodukcijom, a kod žena je nešto drugo u pitanju.

Usputni seks ženi služi za procenu sopstvene "vrednosti na tržištu". Na temelju takvih odnosa ona procenjuje da li je poželjna kao partnerka. S obzirom da žena koja se upušta u usputni seks nema osećanje sopstvene vrednosti, traži ga putem seksa s različitim partnerima. Tako zapravo traže potvrdu sopstvene vrednosti u muškarcima, a to je vrlo rizično ponašanje jer njihovim životom tada upravljaju muškarci, a ne one same, tvrde psiholozi.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(B.K./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evo

    6. novembar 2019 | 13:16

    Dajem broj ako bude bar 50 pluseva

  • Rade

    6. novembar 2019 | 22:25

    Ne bih mogao nikad da budem sa ovakvom zenom. Najlepsi je seks sa zenom koju volis, sa kojom mozes da zasnujes porodicu. Seks bez emocija je samo zadovoljenje niskih strasti, blud i nemoral. Kad ima emocija, kad se dvoje iskreno sjedinjuju, to je ono pravo.

  • Realno😂😂

    6. novembar 2019 | 07:58

    Od tih 72 muskarca pola bi pobijeglo kad bi doslo do realizacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA