• 29

"Ovoliko lenjih devojaka ima samo u Srbiji": Burne reakcije na sve veći broj CAM GIRLS u Srbiji

Komentatori su svalili svu krivicu na pripadnice lepšeg pola

  • 29

Tekst o sve većem broju devojaka tzv. cam girls iz Srbije koje razgovaraju putem video-poziva sa klijentima iz inostranstva za koje se skidaju, zadovoljavaju ili samo pričaju izazvao je dosta vaše pažnje.

Međutim, najviše su komentarisali muškarci, ali uglavnom negativno - rečima da su žene definitivno "u povlašćenom položaju" kada je pronalaženje posla u pitanju jer one "uvek mogu da prodaju svog izgled" za razliku od muškaraca.

- Mnoge već prodaju svoj izgled za like. Instagram i Tviter su puni devojaka koje postavljaju fotke svojih zadnjica, samo radi jednog lajka. Što više golišavih fotki, više lajkova, više pratilaca. Ovako stave prstić ili dva i zarade malo love. Društvene, mreže i android telefoni su najveća bolest 21. veka. - glasio je jedan komentar.

S druge strane, jedan komentator je rekao da bi odmah raskinuo sa svojom devojkom kada bi saznao da se bavi ovim poslom.

grudi cam girls komentari

foto: telegraf

Treći su pak, okrivili Srpkinje za kolektivni nemoral i lenjost.

grudi cam girls komentari

foto: telegraf

grudi cam girls komentari

foto: telegraf

grudi cam girls komentari

foto: telegraf

Međutim, jedan Dušan je najbolje objasnio licemerje pojedinih komentatora.

grudi cam girls komentari

foto: telegraf

Kako biste vi reagovali da se neko vama blizak bavi ovim poslom?

(T.T./Telegraf.rs)

Komentari

  • Jeca

    Odrasle osobe imaju pravo da rade šta žele, pod uslovom da ne dovode sebe ili druge u opasnost.

  • Čiča

    Apocalypsa dolazi kad muški izgube reč a žene stid.

  • RAsa

    POdrska devojkama ,zenama koje zive i rade u Srbiji,samo napred. Pored tipova koji se depiliraju,sminkaju i ko zna sta jos da bi bili in ili fit, vi svi koji ste ovo komentarisali negativno i uvredljivo ste katastrofa. Zena kada hoce da te prevari ima da nosisi i jos i svecu da joj drzis . Ceo svet je u tom filmu oslobodite zene ,a pitam ja vas kada cujete da je zena napadnuta prvo pitate kako je bila obucena,pa onda neki blagi komentar.Imaju svo p[ravo da e ponassaju a mi muski bas trcimo za takvima jer smo puni morala ,ha,ha,ha...podrska zenama radite st ahocete dosta smo vas ugnjetavali i crkvom sputavali.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima