• 8

Ispovest Marine iz Beograda: On je mene prevario, a na kraju ja njega tešim - pa, je l' to normalno?

Vrlo neobična situacija

  • 8

Tridesetdvogodišnja Marina iz Beograda nalazi se u velikoj moralnoj, ali i emotivnoj dilemi - da li sledi raskid ili jedno novo poglavlje, nije ni sama sigurna. Pročitajte njenu ispovest.

Ovo što se meni dešava ne događa se ni u trećerazrednoj španskoj seriji. Već pet godina sam u vezi sa predivnim čovekom i ne mogu biti srećnija. U prošlosti je patio od ozbiljne kliničke depresije. Ja sam ga upoznala kao normalnog, visokog, prelepog muškarca koji mi je delovao misteriozno. Vremenom je tek uz mene naučio šta je to nežnost, briga, a za njegovo ozdravljenje sam ja najviše zaslužna. Ubrzo je počeo i da se smeje, druži, postao je otvoreniji za svet oko sebe. Međutim, u seksu smo katastrofa. I nikada nije bilo dobro. I bez obzira što je seks nikakav, meni je s njim lepo jer mu se divim i smatram da je nešto najbolje što mi se dogodilo. E, sada ono loše.

Venčali smo se i otišli na medeni mesec. Vratimo se, kad kreće njegov psihički pad. Jedan dan je zaspao i spavao 12 sati. Uplašila sam se da nije opet postao depresivan. Tek šesti dan pokušavam da ga dignem iz kreveta. U međuvremenu pronađem čudnu poruku u njegovom telefonu. Zove se Katarina i ona je žena njegovog kolege. Piše da su se poljubili. Doživljavam šok.

Razgovarali smo dugo, pokušavala sam da budem staložena, poput nekog psihologa, ali ispostavilo se da je on doživeo veći šok od mene koja sam "prevarena", pa sam na kraju ja njega tešila.

Želi da pokušamo sve ispočetka, plakao je, zakleo mi se da nikada neće napraviti takvu grešku i da ga je toliko grizla savest, te da zbog toga nije mogao da ustane iz kreveta.

Kaže da je ona flertovala sa njim i zvala ga na piće, nakon čega ga je poljubila. To me je jako povredilo i osetila sam se nesigurnom, ali opet ne mogu da zamislim svoj život bez njega. Mislila sam da je poseban, a ispostavilo se da je kao i svi.

Još uvek nisam sigurna šta treba da radim…

Odgovor:

Ako jedan par opstaje zato što jedan sprečava ovog drugog da ne propadne, onda će ovaj "spasitelj" takođe propasti i biti okidač što se građevina, odnosno vaša veza urušava.

Niko nije dovoljno jak da održava sebe, nekog drugog i čitavu vezu na nogama. Kralj je go, a vi ste to oboje shvatili.

Uspešni parovi su oni koji sami znaju da se brinu o sebi, i znaju da bi mogli da prežive jedno bez drugog, ali i pored toga odlučuju da budu zajedno. Oni biraju da budu zajedno. Nisu prisiljeni na to.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ppppp

    Tako je mene moja cura. Sve isto i umesto ja da budem besan a ona da se pravda , ne ona place , pada u trans . I tako mesec dana place i nece da prizna sta sam video u njenom telefonu.

  • Anjja29

    Da te je voleo ne bi se ni dopisivao sa drugom, meni to nikad nije bilo potrobno niti mi je padalo na pamet i ako mi je veza cesto zapadala u krize a drugi su me cesto startovali.covek te je izdao

  • Kiza

    Ljudi slusajmo prirodu, sve je ona namestila po svome, evo na primer, koliko je zena sposodbna dece roditi za jednu godinu? Jedno dvoje, realno, a koliko muskarac moze zena oploditi za jednu godinu, stotinu stotine, svaki dan po jednu, i sta vam to govori da nas je priroda namenila da budemo lovci predatori i sposobni za ostaviti plod svaki dan 😊😉 nemojte se ljutiti drage dame, treba nama vise partnera

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima