Ovo su burni komentari na Darkovu sliku s novom devojkom, 11 meseci nakon smrti žene

Vest da poznati voditelj ima novu ljubav izazvala je podeljene komentare da društvenim mrežama

  • 30
Darko Mitrović, Sandra Georgijevski Foto: Instagram/komandant_dark

Voditelj poznate radijske emisije "Mentalno razgibavanje" Darko Mitrović u poslednjih nekoliko nedelja na svom profilu na Instagramu deli fotografije sa novom devojkom Sandrom Gligorijevski.

"Crvena srca, moja Sale, emotikon sveta", Darkov je opis jedne od fotografija sa Sandrom.

Pored komentara podrške, poznati Dare dobio je i brojne kritike zbog nove ljubavi jer je pre 11 meseci izgubio suprugu Snežu s kojom ima sina Nemanju.

Zbog toga su mu neki obožavaoci zamerali da je previše rano pronašao novu ljubav jer nije ni godinu dana prošlo od smrti njegove supruge.

Komentari Printskrin: Telegraf

Ipak, većina je na Fejsbuku podržala novu ljubav voditelja uz komentare da svi treba da gledamo svoje živote, da se ljubav dešava često neplanirano i da svako ima pravo na ljubav i sreću, a da jedan delić srca čuva za pokojnu suprugu.

- A koliko je trebao da bude sam? Možda da se zamonaši? Supruga mu je u srcu i tu će večno ostati, napisala je jedna korisnica.

- Gledajte vaše živote. Sigurno su vam jako dobri kad sudite čoveku koji je nastavio život. Nije baš u cvetu mladosti pa da ima recimo pet godina za žaljenje. Na kraju svi ćemo umreti jednom, napisao je drugi komentator na Fejsbuku.

Drugi nisu imali razumevanja za novu vezu koja je, prema njihovom mišljenju, nastupila jako brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mina

    23. novembar 2019 | 15:21

    Njegov zivot, njegova stvar, ali malo je degutantno nije prosla ni godina, narocito sto se na mrezama oprastao od zene na srceparajuci nacin, da ne moze da zivi bez nje. . . A i ako ima partnerku ne mora to da objavljuje ni zbog sina, ni zbog porodice pokojne zene. Malo umerenosti i saosecajnosti, to je sve. Inace pratim njegovu emisiju i za to sve pohvale.

  • Mina

    23. novembar 2019 | 17:18

    Pa šta je to strasno? Ovaj moj našao drugu pored mene žive

  • auuu

    23. novembar 2019 | 13:08

    pa nije morao da objavljuje sliku gde se žvalavi sa drugom ženom. Malo je bezveze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA