• 18

Koliko nas u životu zaista pronađe pravu ljubav? Statistika je tužna

Da li možete da kažete da ste trenutno sa osobom koja je vaša prava ljubav?

  • 18

Nedavno istraživanje otkrilo nam je tužnu istinu, a to je da je čak 73 odsto ispitanika u vezi sa trenutnim partnerom pre svega zato što nisu uspeli da sretnu pravu ljubav za sebe.

I to nije sve, jedna od sedam ispitanica koja je u dugoj vezi smatra da njen partner nije pravi za nju.

Svi znamo da početak veze i nalet zaljubljenosti čine da osobu s kojom smo vidimo kroz ružičaste naočare, sve je savršeno i ništa nam ne smeta.

Vremenom parovi ulaze u rutinu i osećaj zaljubljenosti nestaje. Tada većina parova ostaje zajedno jer misle da nisu u stanju da pronađu boljeg oartnera i misle da je bolje da budu s bilo kime nego da su sami.

Zato su rezulatati ove studije takvi da je čak 73 odsto ispitanika reklo da je u vezi sa trenutnim partnerom samo zato što nisu uspeli da sretnu pravu osobu za sebe.

Vodite se srcem i nemojte ostajati zarobljeni u vezi u kojoj niste srećni. Tragajte dalje jer vas vaša srodna duša negde sigurno čeka.

Video: Rekla je NE Titovom sekretaru zbog istinske ljubavi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ona

    Samo bacila🦴🙋‍♀️

  • Mickey

    Nemojte da se lažemo, kakva "srodna duša" i "ljubav"!? Sve je to posao i interes kao i u svemu u životu, kada dođe vreme i čovek zađe u godine za brak onda traži osobu koja mu deluje najbolja za brak, ili koja naiđe u datom momentu. Nema tu mnogo ljubavi, srodnih duša i pameti. Manite se više bajki.

  • Racki

    Kad divna procveta i paperje pocne da opada onda je to to..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima