Samo što sam se zaljubila u njega, on mi je saopštio da mu je devojka trudna: Kako da ga prebolim?

Jelena je svakodnevno flertovala sa svojim kolegom i pričala o apsolutno o svemu i svačemu. Jedan dan saopštio je vest koja je za nju bila hladan tuš.

  • 6
žena ilustracija kiša foto: pixabay.com

Upoznali smo se na poslu i započeli flert. Postajalo je sve intenzivnije.. Oboje smo u dugim vezama i živimo sa svojim partnerima, ali sve vreme flertujemo dok smo na poslu. Znam da je greška. Ne znam da li je nedostatak samopoštovanja, dosada u vezi ili obična radoznalost, ali ja sam se potpuno zaljubila u njega. Međutim, pre 2 dana mi kaže da mu je devojka trudna i to u četvrtom mesecu!!! Nije mi bilo dobro. Neka je dete živo i zdravo, ali zašto mi nedeljama to ne pominje? Zašto je nastavio sa mnom kad je znao? Kako da se odljubim od njega?

Odgovor:

Nisko samopoštovanje nije nešto što treba da prihvatate kao da je u pitanju boja kose. Niti je dosada u vezi nešto što bi trebalo da bude normalno. Nemate izgovor da zbog svega toga "prevarite" partnera i još se zaljubite u kolegu. Ako se suočite sa problemima zbog kojih imate nisko samopouzdanje, ne biste se smorili u vezi i smatrali da to "tako treba" posle par godina.

A što se njega tiče… Pa, svih tih nedelja je flertovao sa vama jer nije bio siguran da će sve biti u redu sa trudnoćom. Onda kada je rekao svima, rekao je i vama. A vi ste takođe "svi".

Možda ste se jednostavno zaneli, ali koliko se unosite u običan flert je i vaša odgovornost. Zaljubili ste se u nedostupnog čoveka i u lošem trenutku. Nije baš da ste krivi, ali nije nimalo slučajno što ste se baš sada našli. Sve ima neku svoju lekciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA