≫ 

Nakon 40 godina zajedničkog života svakog dana imaju seks, i to po dva ili tri puta

- Supruga i ja smo ušli u petu deceniju zajedničkog života, još uvek vodimo ljubav barem jednom

  • 14
stariji par, ljubav Foto: Pixabay

Svake nedelje The Guardian objavljuje zanimljiva pisma čitalaca na temu seksualnog života, a u jednom od njih čitalac koji je u braku sa svojom ženom preko 40 godina, piše kako još uvek vode ljubav, makar jednom dnevno.

- Supruga i ja smo ušli u petu deceniju zajedničkog života, još uvek vodimo ljubav barem jednom, a desi se ponekada dvaput, pa i tri puta dnevno, piše čitalac i dodaje da iako su stariji seks im sada više prija, jer pre svega traje duže.

- Pretpostavljam da smo za sve ove godine vodili ljubav 22.000 puta, i bez obzira na to uvek imamo puno obostrane želje i strasti, objašnjava čitalac.

On kaže da treba iskoristiti svaku priliku za seks, jer vreme prolazi. Objašnjava da su eksperimentisali u raznim pozama, isprobali mnoge lokacije van spavaće sobe, uključujući i ćošak u njihovoj bašti.

- Nikada neću zaboraviti da smo u jednom privatnom bazenu imali seks šest puta, i izdržali dva sata bez pauze. To smo ponavljali kada god smo opet mogli.

Čitalac dalje navodi da niko od njih dvoje ne može da zamisli seks sa bilo kim drugim, jer to što oni rade je nešto jedinstveno.

- Ljubav i seks su za nas nerazdvojivi, i mi ne možemo drugačije da funkcionišemo. Naša sećanja, ali i deca i unuci, ostaće najvredniji kada ode jedan od nas. Do tada, nema srećnijeg para od nas, i gledaćemo da se što češće i duže mazimo i vodimo ljubav, zaključuje ovaj zadovoljan čovek.

Kakva je situacija u vašem braku?

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

(Telegraf.rs/M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    7. decembar 2019 | 12:11

    Izmisljena prica. Pa ima i drugih zadovoljstava u zivotu, necu valjda po ceo dan da skacem po onoj stvari i sa 70 godina.

  • Giks

    7. decembar 2019 | 09:39

    Bez`te deco s prozora.

  • Ajdemi

    7. decembar 2019 | 11:05

    Ili je izmisljeno ili laze za sve pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA