• 13

Nakon 40 godina zajedničkog života svakog dana imaju seks, i to po dva ili tri puta

- Supruga i ja smo ušli u petu deceniju zajedničkog života, još uvek vodimo ljubav barem jednom

  • 13

Svake nedelje The Guardian objavljuje zanimljiva pisma čitalaca na temu seksualnog života, a u jednom od njih čitalac koji je u braku sa svojom ženom preko 40 godina, piše kako još uvek vode ljubav, makar jednom dnevno.

- Supruga i ja smo ušli u petu deceniju zajedničkog života, još uvek vodimo ljubav barem jednom, a desi se ponekada dvaput, pa i tri puta dnevno, piše čitalac i dodaje da iako su stariji seks im sada više prija, jer pre svega traje duže.

- Pretpostavljam da smo za sve ove godine vodili ljubav 22.000 puta, i bez obzira na to uvek imamo puno obostrane želje i strasti, objašnjava čitalac.

On kaže da treba iskoristiti svaku priliku za seks, jer vreme prolazi. Objašnjava da su eksperimentisali u raznim pozama, isprobali mnoge lokacije van spavaće sobe, uključujući i ćošak u njihovoj bašti.

- Nikada neću zaboraviti da smo u jednom privatnom bazenu imali seks šest puta, i izdržali dva sata bez pauze. To smo ponavljali kada god smo opet mogli.

Čitalac dalje navodi da niko od njih dvoje ne može da zamisli seks sa bilo kim drugim, jer to što oni rade je nešto jedinstveno.

- Ljubav i seks su za nas nerazdvojivi, i mi ne možemo drugačije da funkcionišemo. Naša sećanja, ali i deca i unuci, ostaće najvredniji kada ode jedan od nas. Do tada, nema srećnijeg para od nas, i gledaćemo da se što češće i duže mazimo i vodimo ljubav, zaključuje ovaj zadovoljan čovek.

Kakva je situacija u vašem braku?

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

(Telegraf.rs/M.P.)

Komentari

  • Bravo

    Bravo ljudi,to je ljubav..nije nemoguce a vi sto ne mozete pa ste ljubomorni zbog toga pa pricate tu kojesta od muke..

  • Đina

    Nije koliko ti se zna , već koliko ti se da

  • Mlatko Radic

    Nije nemoguce, moj cukundeda je bio u stanju da ima seks do svoje 82-83 godine.Imao je cak 12 dece.Nije pio i pusio a citav zivot je ziveo na planini gde su cisti vazduh, hrana i voda.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima