• 59

Evo šta je ženama u Srbiji na 1. mestu pri izboru partnera: Ne, nisu ni novac, ni dobar izgled

Upravo je ova osobina ono u šta se žene zaljubljuju

  • 59

Nedavno sprovedena anketa portala "Telegraf" imala je za cilj da utvrdi šta je to što je ženama u Srbiji najvažnije pri izboru partnera.

Nakon što su istraženi stavovi žena iz 180 zemalja sveta koji su pružili bolji uvid u njihove emocionalne karakteristike, došli smo do saznanja da je Japankama pri izboru partnera najvažnije njegovo finansijsko stanje, dok je Evropljankama to najmanje važno. Italijankama je pak, najvažnije seksualno iskustvo partnera, a Amerikankama religijska uverenja potencijalnog partnera.

Šta je ono što je Srpkinjama najvažnije?

"Telegraf" anketa došla je do rezultata da je Srpkinjama najvažnija osobina kod budućeg partnera ljubaznost i to u više od polovine vaših odgovora (55,6 odsto).

Na drugom mestu se našla i finansijska stabilnost potencijalnog partnera sa 22,76 odsto vaših odgovora, a na trećem seksualno iskustvo sa 7,24 odsto glasova.

Da je partner obrazovan, uslov je za samo 6,84 odsto žena, a religijska uverenja za 4,61 odsto.

Najmanje važna Srpkinjama je politička opredeljnost koju bi da stupi u vezu pokolebalo samo 2,89 odsto žena.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ubijena u pojam

    Pitam ja vas sta hocete vise od Zena?Resila sam da stavim tacku na svoj brak za sva vremena.Ne ceni to sto se trudim oko njega.Opran,ispeglan mirisljav,rucak uvek na stolu ga ceka.Ne ceni to sto po najvecoj kisi trcim da kupim namirnice da mu serviram toplu veceru,samo gundja nikada mu nista nije po volji,stalno mi nalazi mane .Zimnica od voca I povrca spremljena ali opet ne valjam.Zivela sam u iluziji da ce jednog dana biti bolje,sada kada sam se probudila vidim da nece nikada.Dok gundja za svaku glupost ja cutim zarad mira u kuci.Sjebala sam sebi zivot na zalost.Za njega je samo neka kucka ,koja ce ga varati na svakom koraku.Ja budala nisam.

  • maki

    @Milos sve se slazem samo da nije plav😊

  • M

    A anketu su pravili na pijaci?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima