≫ 

Iskrena ispovest šarmera iz Kragujevca: "Mora da smo vodili ljubav barem 22.000 puta"

Ovo je gospodin koji je upražnjavao seks svaki dan poslednjih 40 godina

  • 32
Stariji bračni par Foto-ilustracija: Pixabay

U braku su već četiri decenije i kažu da ne mogu biti srećniji. Imaju sve što im je potrebno.

- Vodimo ljubav barem jednom, a nekad i dva ili čak tri puta dnevno. Takav osećaj euforije doživljavam samo u takvim trenucima. Sad smo stariji, seks duže traje, a to je, prema mom mišljenju, pravi bonus - kaže nam gospodin iz Kragujevca koji je želeo da ostane anoniman.

Ovo je njegova ispovest...

- Mora da smo vodili ljubav barem 22.000 puta dosad. Neverovatno je da svaki naredni čin predstavlja novo iskustvo puno strasti i požude. Kako vreme prolazi, trudimo se da iskoristimo svaku priliku.

Stariji bračni par Foto-ilustracija: Pixabay

Svašta smo probali, kao i više od 100 poza, sa lokacijama i izvan spavaće sobe. Kulminaciju smo dostigli na jednom odmoru kad smo imali seks uzastopnih šest puta u bazenu jednog apartmana. To smo ponovili u još nekoliko prilika.

Nijedno od nas ne može da zamisli odnos sa nekim drugim. Svesni smo da je ovo što imamo jedinstveno. Ljubav i seks su u našem slučaju u potpunosti isprepletani. Ne možemo da podnesemo da smo razdvojeni i to nam se retko dešava. Posebnu radost nam predstavlja druženje sa našom decom i unucima. A u međuvremenu...

Ne možemo biti srećniji i nadamo se da će biti još više prilika za maženje i seks koje će tek doći - završava ovaj zadovoljni Kragujevčanin koji je želeo da ostane anoniman.

Šta vi mislite - da li se naš vremešni čitalac malo zabrojao ili je stvarno moguće da je neko zaista "za sve pare" konzumirao brak?

Video: Ivan je lud za mojim stopalima: Danijela Karić otkrila kako održava strast sa Mileusnićem

Video: Boža i Olga proslavili dijamantsku godišnjicu braka, evo koja je njihova tajna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    3. februar 2020 | 22:40

    I...šta bi,dedice,kada si se probudio?

  • Kaja

    3. februar 2020 | 22:44

    Odes sa porodicom na odmor i kupas se u bazenu sa detetom i nije ti na kraj pameti da su se pre par minuta u njemu heftali baba i deda...pa se vratis kuci sa picajzlama...

  • Dra

    3. februar 2020 | 22:50

    Mastovit covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA