• 11

Prvi put je imala seks sa 37 godina: "Nakon čina smo jedno drugom bacili petaka"

Patila je od anksioznosti i depresije, ali nije želela da je to dotuče...

  • 11

Sa 37 godina je još uvek bila devica. To ju je mučilo, ali je rešila da nešto uradi po tom pitanju. Odlučila je da je 2019. njena godina, pa se registrovala za internet stranicu za upoznavanje ljudi (online dating). Rezultat je bio neočekivan...

Kad je davala ispovest za Gardijan, ova žena je želela da ostane anonimna. Patila je od anksioznosti i depresije, ali nije želela da je to dotuče. Počela je da pije prepisane lekove i da izlazi na društvena dešavanja.

Stres je bio glavni uzročnik problema u njenom ljubavnom životu. Kako se njen 38. rođendan približavao, izgledalo joj je da je taj broj krajnji rok da promeni svoju situaciju.

Jedne noći je razgovarala preko telefona sa muškarcem kog je upoznala preko sajta za upoznavanje. Ubrzo su shvatili da romantično ne odgovaraju jedno drugom, ali su postali bliski prijatelji koji se međusobno podržavaju u "dejting" svetu.

- Pitao me je direktno da li želim da imamo seks. Bila sam u potpunosti zatečena. Nisam sebe prepoznala kad sam mu rekla da hoću - istakla je i dodala:

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

- Imali smo jedno pravilo, a to je da budemo u potpunosti iskreni. Nikome nisam rekla za to, čak ni svojim najbližim prijateljima koji su znali da sam devica. Želela sam da ta priča bude samo moja.

Na dan čina, nivo njene anksioznosti je bio viši nego ikad, ali se ispostavilo da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

- Bacili smo petaka jedno drugom nakon završetka. Nismo mogli da prestanemo da se smejemo. Isto osećanje me je držalo i sutradan kad sam sve ispričala prijateljima - napominje.

Seks se desio neposredno pre njenog 38. rođendana, a ono prvo što je osetilo je bilo olakšanje.

- Odmah sam shvatila da više nikom neću morati da kažem da sam devica. To je bio teret koji sam neprestano nosila sa sobom, a sad se zaista osećam lakšom - smatra ona.

Čin ju je još više zbližio sa prijateljem. Ona napominje da ima još samopouzdanja i iskustva da stekne, ali da joj prija takav izazov.

- Nadam se da će sledeća godina biti još bolja nego prethodna - pozitivna je ova žena.

(Telegraf.rs/Theguardian.com)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    Dali je himen bio dovoljno elastican?

  • Nepoznati

    U prevodu: Sledece godine cu se tek seksati...sta sam ja propustala😀😉

  • Max

    Sestro, a kad si planirala da radjas? Sa 45?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima