Prevarila je muža i očajna je: "Ako se razvedem, plašim se da ću uništiti život dvogodišnjoj ćerki"

Dilema u kojoj može da se nađe svako od nas...

  • 13

Jedna devojka, koja je želela da ostane anonimna obratila se psihologu putem interneta kako bi joj pomogli u razrešavanju situacije u kojoj se našla. Porodila se pre dve godine, a u braku je sa čovekom za kojeg zapravo nije želela da se uda, ali joj je trudnoća promenila planove.

- Rastrgnuta sam. Svoju prvu, pravu ljubav upoznala sam kada sam imala dvadeset godina. Bili smo zajedno dve godine, a onda je on upoznao drugu devojku i ostavio me. Nekoliko meseci nakon upoznala sam svog sadašnjeg supruga i nakon nekoliko godina zabavljanja počeli smo da živimo zajedno. Dobili smo ćerku pre dve godine i ona je nešto najlepše što mi se desilo u životu - napisala je devojka (28).

Veza sa sadašnjim suprugom je uvek bila na klimavim nogama i kaže da nikada nije imala poverenje u njega.

- Više puta me je prevario, to sigurno znam. Čak je kometarisao kako je rođenje naše ćerke uništilo moje telo. Zaključili smo da ne bismo ostali zajedno da ja nisam ostala trudna - rekla je.

Preljuba, Ćaskanje, ogovaranje, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia

Nakon svega, slučajno je ponovo stupila u kontakt sa bivšim dečkom i jedan vikend, dok je malena bila kod bake i deke, provela je sa svojom prvom ljubavi.

- Shvatila sam da moja osećanja prema njemu nikada nisu prestala. Rekao mi je da je svestan da veza sa mnom sada podrazumeva i moju ćerku i da mi je potrebno vreme da razmislim o svemu - zaključila je ona i dodala da se boji razvoda jer misli da će na taj način povrediti ćerku i uništiti joj život.

Odgovor psihologa bio je sledeći:

- Detetu prvenstveno treba dom pun ljubavi. Vi možete da budete dobar roditelj i ako ste razvedeni ukoliko oba roditelja aktivno učestvuju u detetovom životu. Nemojte da se ova situacija razvlači. Bolje je da prekinete brak i zajednički nastavite da se brinete o detetu. Vaš sadašnji suprug će i dalje biti otac vašoj ćerki - zaključio je psiholog.

Šta biste vi uradili da ste u situaciji ove mlade majke?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. decembar 2019 | 23:38

    Bosle j..... nema kajanja, kad te zasvrbelo nisi razmisljala za dete.

  • sale

    19. decembar 2019 | 05:48

    90% mojih prijatelja i poznanika je uslo u brak jer je zena ostala trudna, to nije pravi razlog ulaska u brak je ce se uvek osecati presija sa neke strane. Nije ni cudo sto se varaju i prebacuju jedno drugo obicno takvi brakovi pucaju ili pocnu da se preziru supruznici. Zene pamet u glavu i koristite kontracepciju

  • BOSNA

    19. decembar 2019 | 07:00

    Nisi ti prevarila muza, vec samu sebe. Posle j....a, nema kajanja, stara poslovica kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA