≫ 

"Razmišljam da ostavim dečka jer 3 godine radi za 50.000 dinara bez namere da nešto poboljša"

Iskrena ispovest koja je podelila muškarce i žene

  • 85
Svađa, raskid Foto: Shutterstock

Priča koja se pojavila na portalu Ispovesti izazvala je pravu lavinu komentara i podelila muški i ženski pol. Prenosimo vam je u celosti.

- Razmišljam da ostavim dečka jer radi 3 godine za 50.000 dinara, svaki dan u nedelji, u Dobanovcima - bez namere da bilo šta poboljša. Nema auto, živi sa svojima, a ima 33 godine i najveći uspeh mu je da ode u Crnu Goru. Sa druge strane, ja lepo zarađujem (1000 evra) i težim ka većoj plati, želim da putujem, da kupujem stvari, izlazim na večeru u skuplje restorane, a njemu je sve to bacanje para.

Iako je briga ove devojke potpuno razumljiva i opravdana, zanimljivo je da se većina komentatora i to muškog pola nije složila sa njom.

- Ostavi ga i biće spasen. U pravu je za trošenje para.

- Mislim ja da ti ne zaslužuješ takvog dečka. Ti hoćeš, ti radiš, ti ovo, ti ono. Umesto da pričaš s njim i rešiš problem, ti ovde pišeš. Bolje da raskineš sad nego da mu kasnije upropastiš život.

Bilo je i onih koji su se složili sa njom.

- To što ona hoće u životu, uopšte nije za osudu. Ona nikoga ne ugrožava, sama je zaradila i hoće kvalitetan život. A njemu ako je uspeh da popije kafu u Budvi, otkači ga.

A bilo je i onih pripadnika muškog pola koji su podelili svoje iskustvo.

- Morao sam ponovo da pročitam, prvo sam osudio, ali posle sam te bolje razumeo. I ja sam u situaciji da devojka zarađuje bolje od mene. Nemam problem s tim. Podelili smo troškove, uglavnom je ne sputavam da jurca gde hoće, ali ni njoj ne dozvoljavam da uradi meni isto. Živimo zajedno, ja pokrivam kiriju, ona klopu i ostalo. Ima mogućnost tj. talenant da pored stalnog posla, gde zarađuje manje od mene, može da radi taj dodatni koji joj donosi duplo više novca od stalnog posla.

- Mene je riba šutnula posle 3 godine veze jer sam, eto, u životu konobar i "nemam nameru to da promenim". Zarađujem mesečno 60 do 80.000 dinara, vodio sam je svake godine na more, a ona nikada nije radila jer ima tatu koji joj gurne mesečno 500 evra u džep. Ali, eto ona u meni nije videla ambiciju, jednostavno čist bezobrazluk. A sve sam podelio sa njom, život sam joj te 3 godine davao na srebrnom poslužavniku. - zaključio je još jedan komentator.

Šta vi mislite?

Video: Bacio verenički prsten sa najromantičnije stene u Grčkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasim

    18. decembar 2019 | 16:47

    A da on ima 1000 a ti 400e dal bi on tebe ostavio E bedo jedna

  • Tantor

    18. decembar 2019 | 16:11

    Evo vam i moj slucaj. Plata mi je oko 1000€ ali radim i honorarno, kad se rodilo prvo dete (imamo dvoje dece) hteo sam da pojacam malo finansije, zapeo, radio i vikendom, ali ipak uspevao da budem dosta vremena u kuci. Jednom prilikom otkrijem da je svaki vikend koji sam radio, ona pricala telefonom sa bivsim momkom, takodje kontaktirala na FB i drugog bivseg... kad sam je pitao da mi objasni zasto, rekla mi je da se uzbudjujem bez razloga, bilo joj je samo dosadno... rekoh joj, ako ti je dosadno, citaj, strikaj, zaposli se ali ne varaj, jer ovo je upravo bilo to: emocionalna prevara. Zene? No comment.

  • Radovan

    18. decembar 2019 | 16:13

    Zene prirodno imaju tendenciju da se udaju u istu ili visu klasu. To se zove Hipergamija. Prosto zena koja je onesposobljena radjanjem barem je tako bilo ranije, ima potrebu za muskarcem koji moze da joj donese obilje resursa za nju i njenu decu. Sa druge strane muskarci imaju tendenciju da se zene sa zenama iz iste ili nize kaste ( Hipogamija ). Zato ima gomila bajki kako je princ ozenio siroticu, a nema nijedne kako se princeza udala za svinjara. E sada da li je posteno da zene koje zahtevaju ista prava i jednakost polova, ovu svoju osobinu koja je proistekla iz patrijarhata i dalje zadrzavaju i zahtevaju da je muskarac opet finansijski uspesniji od zene, to je druga stvar. Ali zbog toga se mnoge uspesne zene i ne udaju, jer dok se one ostvare u karijeri, dodju u pozamasne godine, a opet traze uspesnijeg muskarca od sebe, a ti koje oni traze, mogu da nadju mladje zene od njih, koje mogu da radjaju, sto ljudi i rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA