• 5

Žene ga neprestano pitaju za seks, a on neodlučan: "Da li da se skrasim ili da uživam u izobilju?"

U dvadesetim nije mogao ni sastanak da zakaže...

  • 5

Ovaj muškarac je u ranim tridesetim i singl je već nekoliko godina.

- Primetio sam da su devojke moje generacije mnogo više zainteresovane za mene nego kad sam bio u dvadesetim - ispovest započinje momak kom se život preokrenuo.

- Sad kad pažnju dobijam od većeg broja atraktivnih žena i spavam s njima, ideja da se "skrasim" i odlučim za jednu mi nije dopadljiva - dodaje.

- Voleo bih da jednog dana imam porodicu, ali imam više godina, a možda i deceniju da o tome odlučim. Da li treba sad da odlučim ili da uživam u izobilju? - pita nas.

Dečko, šmeker, ljubav, veze, odelo, devojka

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Odgovor: Nema ništa loše u tome ako se ne opredelite za ozbiljnu vezu - koliko god godina da imate. Kao što ste napomenuli, u tridesetim ste, i ne morate da napravite izbor u ovom trenutku.

Međutim, pitamo se zašto ste nam uopšte postavili ovo pitanje. Da li zbog ove situacije možda niste srećni? Ili vas možda muče razne društvene norme i očekivanja?

U redu je koji god izbor da napravite. Samo budite svesni šta radite i zašto. Ponekad moramo biti iskreni prema sebi o tome šta se zapravo događa i šta zaista želimo.

tamabepa, Preljuba, Zavodnik, Zavođenje, Seks

Foto-ilustracija: Profimedia

Da li vam vaša trenutna situacija daje osećaj slobode? Da li vam hrani samopouzdanje? Da li vas ispunjava?

Iako možemo opravdati naša delanja i izbore kao rezultat određenih situacija, ispod površine ponekad postoje dublji problemi. Da li nešto izbegavate time što niste još više intimniji sa ovim ženama? Da li ste ovaj obrazac kojim se vodite možda negde primetili ranije u životu, pa ga kopirate?

Sa ženama sa kojim spavate budite otvoreni o tome da ne želite ozbiljniju vezu, kako se slučajno ne bi razočarale. Zbog biološkog sata, one imaju manje vremena od muškaraca da odluče o ovim stvarima.

Dobro o svemu razmislite, pa nam se ponovo obratite.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    I mene zene neprestano pitaju za seks, bas dosta zena na poslu me spopada. Ali zaista ne zelim da prevarim svoju suprugu. Ne znam kako to ne mogu da shvate...

  • 🤮

    Blud je prjava stvar.

  • Siki

    Ljubav samo iz ljubavi je prava stvar.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima