Žene ga neprestano pitaju za seks, a on neodlučan: "Da li da se skrasim ili da uživam u izobilju?"

U dvadesetim nije mogao ni sastanak da zakaže...

  • 5
Flert Foto-ilustracija: Pixabay

Ovaj muškarac je u ranim tridesetim i singl je već nekoliko godina.

- Primetio sam da su devojke moje generacije mnogo više zainteresovane za mene nego kad sam bio u dvadesetim - ispovest započinje momak kom se život preokrenuo.

- Sad kad pažnju dobijam od većeg broja atraktivnih žena i spavam s njima, ideja da se "skrasim" i odlučim za jednu mi nije dopadljiva - dodaje.

- Voleo bih da jednog dana imam porodicu, ali imam više godina, a možda i deceniju da o tome odlučim. Da li treba sad da odlučim ili da uživam u izobilju? - pita nas.

Dečko, šmeker, ljubav, veze, odelo, devojka Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Odgovor: Nema ništa loše u tome ako se ne opredelite za ozbiljnu vezu - koliko god godina da imate. Kao što ste napomenuli, u tridesetim ste, i ne morate da napravite izbor u ovom trenutku.

Međutim, pitamo se zašto ste nam uopšte postavili ovo pitanje. Da li zbog ove situacije možda niste srećni? Ili vas možda muče razne društvene norme i očekivanja?

U redu je koji god izbor da napravite. Samo budite svesni šta radite i zašto. Ponekad moramo biti iskreni prema sebi o tome šta se zapravo događa i šta zaista želimo.

tamabepa, Preljuba, Zavodnik, Zavođenje, Seks Foto-ilustracija: Profimedia

Da li vam vaša trenutna situacija daje osećaj slobode? Da li vam hrani samopouzdanje? Da li vas ispunjava?

Iako možemo opravdati naša delanja i izbore kao rezultat određenih situacija, ispod površine ponekad postoje dublji problemi. Da li nešto izbegavate time što niste još više intimniji sa ovim ženama? Da li ste ovaj obrazac kojim se vodite možda negde primetili ranije u životu, pa ga kopirate?

Sa ženama sa kojim spavate budite otvoreni o tome da ne želite ozbiljniju vezu, kako se slučajno ne bi razočarale. Zbog biološkog sata, one imaju manje vremena od muškaraca da odluče o ovim stvarima.

Dobro o svemu razmislite, pa nam se ponovo obratite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA