Mlada umesto zaveta na venčanju naglas čitala preljubničke poruke svog nesuđenog supruga

Saznala je da je verenik vara veče pred venčanje. Umesto da otkaže čitavu stvar, odlučila je da ga razotkrije pred svima

  • 7

UNILAD prenosi priču o jednoj mladi koja je doživela scenario kao iz meksičke telenovele na svom venčanju.

Naime, jedna mlada u SAD je uživala u piću i opuštenoj zabavi sa svojim deverušama veče pred sopstveno venčanje, kada joj je zavibrirao mobilni telefon.

Očekivala je još jednu čestitku, ali kada je pogledala telefon, dočekala ju je poruka kojoj se nijedna žena ne bi nadala.

Sa nepoznatog broja su joj pristigle poruke koje svedoče o dopisivanju između njenog verenika i nepoznate ženske osobe.

- Ja se za njega ne bih udala. A da li ćeš ti?-, glasila je jedna od poruka.

Kako se ispostavilo, u pitanju je bila verenikova ljubavnica, koja je budućoj mladi poslala dokaze u vidu usnimljenih poruka odakle je jasno da njihova afera traje već mesecima.

- Ovog vikenda, ti i ja. Spremi se, đavolice. Budi u najboljoj formi.-

- Tvoje telo je neverovatno. Kako ti znaš dobro da ga koristiš! Eh, da je moja devojka upola vešta kao ti.-

Ovo su samo neke od poruka koje je mladin budući suprug slao svojoj ljubavnica i to doskora.

Tužna mlada, venčanje, devojka plače Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Mlada nije mogla sebi da poveruje da ranije nije shvatila šta se dešava. Njene prijateljice su je molile da otkaže venčanje, ali pošto nije bila u stanju da razmišlja trezveno, odlučila je da donese odluku nakon što malo odspava.

Kada se ujutru probudila, znala je tačno šta joj je činiti.

Odlučila je da se sa venčanjem nastavi, ali će umesto zaveta, ona pročitati poruke koje je dobila od ljubavnice svog verenika i na taj način ga razotkriti pred porodicom i prijateljima.

Kada je stigla do oltara, okrenula se prema zvanicama i obavestila ih da venčanja neće biti, jer njen budući suprug nije osoba za kakvu se izdaje.

Porodica i prijatelji su bili zatečeni. Mladoženja je pokušao da zgrabi svoju nesuđenu suprugu za ruku, ali se ona izmigoljila i počela je da čita poruke koje je dobila od njegove ljubavnice.

Mladoženja je prebledeo i istrčao iz crkve u pratnji svog kuma.

Mlada se zatim ponovo obratila zvanicama: - Sve vas volim i ma koliko da je sve ovo strašno, drago mi je da ste danas tu. Nećemo imati venčanje, ali ćemo umesto toga slaviti istinu, pronalaženje prave ljubavi i verovanje svom srcu uprkos bolu.-

N.I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA