Otvorio je Pandorinu kutiju: "Imam srećnu porodicu, ali neprestano mislim o bivšoj ljubavi"

"Petnaest godina sam se trudio da prikrivam svoja osećanja..."

  • 4
tužan muškarac, frajer, tip, tuga Foto-ilustracija: Pixabay

Oženjen je i ima 45 godina. Iz voljenog braka ima dvoje dece...

- Pre devet meseci sam našao i ponovo pročitao pisma moje prve ljubavi. Isplakao sam se kao nikad do sada, i od tada neprestano mislim o njoj. Petnaest godina sam se trudio da prikrivam svoja osećanja, ali sad sam otvorio Pandorinu kutiju i ne mogu da je zatvorim - ispovest započinje muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

- Bila je udata za muškarca koji ju je varao, ali ju je izdržavao kad je bila mlađa, takođe, na veoma rđav način. Ipak, započeli smo vezu koja je, za mene, bila najlepša u mom životu. Raskinuli smo iz straha. Ona nije želela da napusti sigurnost lošeg braka, a ja sam imao strah od vezivanja i obaveze. Više nismo komunicirali.

- Oduvek sam imao jaku vezu punu ljubavi sa svojom suprugom, ali ne na istom nivou sa bivšom koja se, u međuvremenu, razvela i ponovo udala i dobila decu. Ponekad gajim fantazije da ćemo, kad nam deca odrastu, ponovo biti zajedno. Šta da radim?

TAMABEPA, Muškarac, Tuga, Depresija, Promašaj, Bol u glavi, Glavobolja, Burma, Razvod, Plače Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack

Odgovor: Imate dvoje decu i snažan, voljen odnos sa suprugom, i sad je to na klimavim nogama zbog nekadašnje veze koja nije uspela. Mislimo da bi sve trebalo da vam bude jasno.

Moguće je da vas ona ne čeka kao što zamišljate. Možda uživa sa svojom porodicom. Obično u tužnim trenucima, kao što su bolest i smrt, shvatimo koliko treba da negujemo i budemo zahvalni na tome što imamo. Ne treba žrtvovati nešto lepo i stabilno zbog veze koja je bila neuspešna.

Ako se odlučite da odete bivšoj ljubavi, to će izazvati emotivni haos u vašoj porodici. Postoje razne ishodi, ali nijedan ne dolazi sa garantovanom srećom. Nostalgija, čežnja i želja da ponovo posetite staro područje izašla je iz kutije s pismima. Možda je ipak bolje da je ponovo zatvorite. Izbor je vaš...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Djuric

    30. decembar 2019 | 12:11

    Prijatelju spucala te kriza srednjih godina.Da si joj nesto znacio potrazila bi te posle prvog razvoda.Nije lepo zavlaciti suprugu,budi musko priznaj joj , daj joj sansu da nadje coveka koji ce je iskreno voleti.Smatram da ne zasluzujes ovako divnu suprugu.Uostalom da je to stvarno bila tako velika ljubav,bez obzira na sve izborili bi ste se za nju.Tresni se i ne zivi u iluziji.

  • 😜

    30. decembar 2019 | 12:12

    Pandorina kutija ga navela da visi. Samo covek kada se nasmeje slatko i kaze sebi « budalo cuvaj ono sto vec imas» moze biti sretan.😉

  • Sneza

    30. decembar 2019 | 12:52

    O pravoj ljubavi se ne govori nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA