• 20

"Do kada će supruga da me kažnjava zbog afere koju sam imao sa koleginicom koja je tada zatrudnela?"

Jedan čovek objavio je anonimnu ispovest i obratio se psihologu za pomoć

  • 20

Da li biste oprostili prevaru i nastavili da živite s čovekom koji je koleginici napravio dete? Pročitajte ispovest jednog muškarca:

- Imam 42 godine, a moja žena 38. U braku smo 10 godina i generalno imamo dobru vezu. Imamo dvoje dece od 4 i 6 godina. Prošle godine firma u kojoj radim doživela je brojne promene i bio sam pod velikim pritskom da ću biti proglašen tehnološkim viškom pa sam radio prekovremeno. Mojoj ženi je to jako smetalo. Koleginica, koja je mlađa od mene pokazala je puno razumevanja za moju situaciju pa smo počeli da odlazimo na piće nakon posla. Tada sam joj priznao da mi se jako dopada što je i ona rekla meni. Počeli smo sa aferom.

Nakon nekoliko meseci viđanja saopštila mi je da je trudna. Nadala se da ću biti oduševljen, ali ja sam se prestravio. Nadao sam se da će prekinuti trudnoću što je na kraju i učinila. Napustila je našu firmu i afera je prestala. Nekako je vest o preljubi došla i do moje supruge, sumnjam da joj je javila upravo ona. Moja supruga je bila poražena. Od tada nismo vodili ljubav iako i dalje spavamo u istom krevetu. Šta god da sam pokušao ništa nisam uspeo. Pitam se samo do kada će da me kažnjava na ovaj način, ne mogu više da podnesem ovaj odnos. Da li će ikada uspeti da mi oprosti- pitao se ovaj muškarac.

Odgovor psihologa:

-Sigurno je volite, ali da li razumete da ste joj prokockali poverenje. Morate da pronađete novi način da se ponovo povežete, ako ništa drugo zbog vaše dece. Tenzija u kući se prenosi i na njih. Saslušajte je, nemojte mnogo vi da pričate. Pitajte je šta ona misli da bi ponovo moglo da vas poveže. Do tada vam ostaje da budete strpljivi, sve je u vašim rukama, zaključio je psiholog.

Šta biste vi uradili da ste na mestu supruge koju je muž na ovaj način prevario?

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • JD

    Dok se ne osveti... istom merom...

  • nikolas

    DOSTA JE VISE LAZNOG MORALISANJA !!! A STA RADE ONDA OVE SILNE ZENE KOD NAS -POSLOVNE PRATILJE I MASERKE AKO NEMA PROSTITUCIJE I AKO SU SVI VERNI!!! SIROM SVETA MILIONI ZENA I MUSKARACA SE BAVE PROSTITUCIJOM I CEMU ONDA OVA PRICA!!!!!??!

  • Sale

    Afera je trajala odredjeno vreme i prekinuta je. Da mu je bilo stalo do koleginice, ona bi mu rodila to dete, živeli bi zajedno i žena bi postala istorija. To je bila veza iz slabosti i ventil za stres bez ozbiljnog značenja. Porodicu treba održati po svaku cenu jer su deci potrebna oba roditelja. Treba ostati u braku i dotičnu nikad ne pominjati. Zena ne treba da vrati mužu na isti način jer obraz i čast porodice čuva majka. Ako nastave apstinenciju, pojaviće se mozda nova. Treba obavljati bračne zavete is zaštitu usled nepoverenja zbog izadje. Kad deca odrastu i postanu samostalna, majka moze da se posveti sebi i da ostavi muža. Dok su deca maloletna, ona treba u njih da gleda. Većina očeva su ionako figure. Previše je razrušenih porodica. Jedna "usputna" nije vredna rasturanja kuće i samohranih obaveza koje uz razvod idu. Teze je ljubavnici jer je poražena, iskorišćena, ostavljena...svako dobro!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima