Zašto sam prevarila supruga samo mesec dana nakon što smo se venčali?

Ispovest koju će neki osuditi, a neki razumeti

  • 20

Bili su u braku tek mesec dana kada je saznala da postoji nešto jako važno što ju je odvelo drugom čoveku u krevet. Jedna žena je na internetu napisala svoje iskustvo sa zasnivanjem braka sa pogrešnim čovekom.

- Bila sam u braku tek mesec dana kada je počela moja afera sa kolegom. Dugo pre toga smo flertovali i on je bio čovek o kojem sam maštala i fantazirala. Ista osećanja je i on gajio prema meni, ali je i on bio oženjen. Zato smo postavili granice, bila je to samo razbribriga bez zaljubljivanja. Najčudnija stvar u ovoj priči je da sam sve vreme živela srećno sa svojim suprugom i pre toga ga nikada nisam prevarila.

I ranije sam čula za brojne parove koji su bili dugo zajedno, venčali se i ubrzo nakon se razveli. Nikada to nisam mogla da razumem sve dok se nije dogodilo meni. Ubrzo nakon sklapanja braka shvatila sam da moj suprug zapravo nije prava osoba za mene, a maštanja o kolegi su postajala sve jača. Prvi put kada sam legla s njim u krevet zapitala sam se zašto sam traćila tolike godine koje sam provela sa suprugom. Užasno, znam, ali tako sam se osetila. Nakon 4 meseca moj ljubavnik se uplašio da će njegova supruga sve saznati, budući da je počela da sumnja u sve jer je kući dolazi kasno.

S druge strane moj suprug nikada nije posumnjao u mene. Tada sam odlučila da stavim tačku na svoj brak. Mrzela sam samu sebe zbog prevare, ali afera je učinila da shvatim da moj suprug nije za mene. Bio je jako uznemiren kada sam mu rekla da želim razvod. Nisam mu rekla za prevaru jer nisam želela dodatno da ga povredim. Mrzeli su me svi njegovi prijatelji i rodbina jer niko nije mogao da poveruje da nam je brak trajao 6 meseci, a pre toga smo boili zajedno 10 godina. Ono što niko nije razumeo jeste da je moj brak bio gotov 4 nedelje nakon zasnivanja, prve noći kada sam se poljubila sa kolegom. Na kraju, zbog afere ne žalim jer sam samo tako mogla da shvatim da sam napravila loš izbor partnera- zaključila je ona.

Da li je ovaj postupak za osudu ili je bolje okončati brak u kojem čovek nije srećan i zadovoljan?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    31. decembar 2019 | 19:08

    A jesi li se ti zapitala dali si ti zena za brak u opste

  • Petar

    31. decembar 2019 | 19:49

    Ziveti u braku svesni da nismo jedno za drugo stvoreni puno je mesec.godinu ili kao sto mnogi prezive decenije.U braku,srecom.rode se deca i puno se toga istrpi i prevaziđe oko i zbog dece,a osećanja lična se ostave u drugi...ko zna koji plan.Mladi parovi koji rano shvate svoje razlokitosti,priznaju to i sebi i partneru.su" spašeni".Mladi mogu sve ispocetka a m stariji moramo,možemo i hoćemo(na svu sreću)da istrpimo.Netreba nikoga osuđivati.ni onom ko progleda ni onima koji žmureći prolaze kroz život,a preljuba?pa nje je bilo i biće uvek(na sreću))?)

  • Pista

    31. decembar 2019 | 19:26

    Ajde Darko ne lupetaj,valjda se vara dok si u braku kako moze da vara kad se razvede tad postaje slobodna i moze da bira sa kim ce biti i to vise nije prevara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA