• 1

Evo zašto je u redu da pričate o bivšim momcima na prvom sastanku

Dok mnogi smatraju da pred potencijalnim partnerom nikako ne treba da spominjete bivšeg, eksperti za veze sada tvrde drugačije

  • 1

Bilo da li je reč o "sastanku na slepo", koji su vam ugovorili prijatelji ili ste slučajno razmenili brojeve u gradu, činjenica je da susret dve osobe koje se ne poznaju izaziva osećaj nervoze.

I dok mnogobrojni stručnjaci za veze daju razne savete za ljubav, od pitanja koja treba da postavite na sastanku do otkrivanja signala koji govore da mu se dopadate, jedan ekspert za ljubav smatra da bi trebalo da iskoristite priliku i da razgovarate o bivšem partneru.

Stručnjak za emotivne veze Džejms Pris veruje da je dobro da potencijalnom momku pričate o bivšem, jer to znači da ste ga preboleli, da više o njemu ne razmišljate i da ste rešili da krenete dalje. A i on će znati na čemu je.

Muvanje, TAMABEPA, Ljubav, Smartfon, Mobilni, Sreća, Ljubav, radost, Kafa, Dejt

Foto-ilustracija: Profimedia

- Ako možete da se našalite na tu temu ili situaciju a reč je o bivšem partneru, to je jasan znak da ste spremni da idete dalje. Ne postoji ništa loše u tome da sa njim podelite određene detalje veze. Tako možete da upoznate bolje nekog - kaže Džejms Pris, ekspert za veze.

Ono što je najvažnije jeste da posmatrate reakciju potencijalnog partnera.

- U slučaju dana prvi pomen bivšeg dečka, on pokaže ljubomoru, znajte da tu možda i neće biti sve u redu. Tačnije, to jeste znak za uzbunu - zaključio je.

Šta vi mislite? Da li je u redu sa potencijalnim dečkom bivšati o bivšem?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ime

    Ukoliko ga preboliš, onda nije loše pomenuti ga u nekom smislu ali ne preterano pričati o tome. Ja tako mislim

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima