• 6

Pojavio se novi ljubavni trend koji se dešava parovima tokom praznika, neće vam se dopasti

Sajtovi za upoznavanje su sve brojniji, a u moru savremenih izraza za zaljubljenost - imamo još jedan

  • 6

Pored goustinga i njemu sličnih, savremenih, termina u zabavljanju, sada se pojavio i novi termin: snoumening, prenosi news.com.au.

Ovaj izraz skovao je novi sajt za upoznavanje eHarmoni. Izraz postoji kako bi opisao prazničnu romansu koja se, u osnovi „topi“ kada praznici prođu.

- Božić je odlična prilika za slavlje i pruža mogućnost za druženje i upoznavanje nekoga posebnog – objasnila je Rejčel Lojd stručnjak za odnose za ovu veb stranicu.

-Međutim, kada piće prestane da teče i ukrasi se spuste, ponekad se početni rafal hemije izgubi. Naše istraživanje pokazuje da se mnogo ljudi povuče iz tih novih odnosa, što je trend koji nazivamo „snoumening“, rekla je Lojd.

Ljubav, Veze, San, Raskid

Foto: Pixabay.com

- Za one koji traže smislene veze, predlažem da razmotre koliko su kompatibilni pre nego što se ubace u „Božićno muvanje“, na taj način će izbeći da budu povređeni.

Prema sajtu za upoznavanje, procenjeno je da će 53 odsto onih koji učestvuju u prazničnom flertu postati žrtve snoumeninga u narednih 12 dana.

Kako se veruje, ovaj izraz je inspirisan animiranim filmom „Snoumen“ iz 1982. godine. U filmu dečak stvara sneška koji magično oživi, a par zajedno putuje na Severni pol da bi našao Oca Božića. Međutim, nakon dana avanture, sunce izlazi i otapa snežnog čoveka.

Video: Novu Godinu i Božić sam slavila u ljubavnim sobama srpskog zatvora

B.K.

Komentari

  • Dsmostalac

    Otvoreno ruse porodicu i podsticu kurvarluk.

  • Džina

    Ako slušaju svoja srca ljubav itekako postoji!!!

  • JO

    Neke stvari nikada nisu bile jeftinije. Izgleda da je akcija stalno na akciji.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima