≫ 

"Suprug me je varao dok sam se porađala, a onda mi to saopštio kada je saznao da je postao otac"

Ispovest koja je razljutila žene širom sveta

  • 12
Tuga, tužna žena, devojka, depresija, silovanje Foto - Ilustracija: Pixabay

Prevare se dešavaj kako u vezama tako i u brakovima. Ono što niko ne očekuje jeste da preljuba može da se dogodi u nekim momentima, koji su najsvetiji za jedan par.

Jedan od tih trenutaka je kada očekujete bebu, a strašno iskustvo doživela je Emili Griftins koja je iznenada otišla na prevremeni porođaj, a njenog supruga Džejmsa nije bilo nigde.

- Džejmsa sam upoznala kada sam imala 16 godina. Tada sam počela da radim na svom prvom poslu u Meku. On je bio moj menadžer, 10 godina stariji od mene. Ubrzo je postao razlog zašto sam jedva čekala da dođem na posao. Bio je moj tip i svideo mi se na prvi pogled. Kada me je pitao da izađemo bila sam na sedmom nebu. Ubrzo smo postali nerazdvojni. Nakon 6 godina veze venčali smo smo se.

Sjajno se staro o mom starijem sinu i bio mu je odličan očuh pa je jedva čekao da postane otac. Mesec dana nakon venčanja saznala sam da sam trudna. Osećala sam kako se sve odvija kako bi trebalo. Bio je srećan kada sam mu saopštila lepe vesti, ali kada sam bila u petom mesecu trudnoće on je izgovorio reči koje su me skamenile.

"Nisam siguran da sam ovo želeo", rekao mi je. Tada smo odlučili da neko vreme budemo razdvojeni, a ja sam bila slomljena. Sve vreme smo bili u kontaktu i činilo se da ćemo stvari izgladiti, ali on je na zimu otputovao u Norvešku iako je znao da sam u poslednjem trimestru trudnoće. Iznenada u 34. nedelji krenuo je porođaj. Zvala sam ga, slala poruke, nije ga bilo.

Rodila sam našeg sina Itana potpuno sama. Budući da se rodio pre vremena odmah je otišao na intezivnu negu. Mog supruga nije bilo nigde, a tada mi je bio najpotrebniji. Napokon, javio se i kada sam mu rekla da je otac on mi je priznao - Izvini, ali ja sam bio s drugom ženom- napisala je ona i nastavila:

- Kada je konačno stigao da nas vidi, plakao je i molio za oproštaj. Na kratko nas je ujedinila ljubav prema Itanu, ali rastali smo se 2017. godine. Sada smo u korektim odnosima zbog deteta. Sigurna sam da svaka majka pamti agoniju porođaja, ali moj suprug se postarao da ja svoju nikada ne zaboravim- zaključila je Emili.

Da li biste i vi prekinuli odnos sa partnerom koji je spreman da počini prevaru u momentu kada čeka dete?

Video: Ove poznate dame prevarile su svoje moćne muževe

 

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    3. januar 2020 | 23:15

    Dzejmsa je upoznala kada je imala 16.godina, zabavljala se sa njim i uzeli su se nakon 6.godina i ona je zatrudnila. Tada je imala starijeg sina kome je Dzejms bio ocuh! Sta se desava sa damom? Sa 16.godina je imala dijete ili je dobila dijete sa nekim drugim u sred veze sa Dzejmsom?

  • Ja

    3. januar 2020 | 22:46

    Prevaru nikad!!! Prevara ne znaci samo e bio sa drugim zenom ili muzem i tp je to kao privukla ga je... meni prevara znaci znogo vise od kombinacije samo... izdaja pod broj jedan ogromna ,prljav obraz , nepostovanje, bezosecajnost...itd itd

  • Jadranka

    4. januar 2020 | 10:57

    Na portalu ispovesti bas veliki broj trudnica je napisalo da su ih muzevi varali.Nekako deluje tuzno ,zena poklanja nov zivot dok se oni provode sa nekom dronfuljom.Jos sokantnije je kada muz u isto vreme napravi zeni i ljubavnici dete u isto vreme.Nikome nista vise nije sveto.Ni muskarcima sto varaju a ni kuravelama koje znaju da rasturaju neciji brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA