• 12

"Suprug me vara i to me uopšte ne pogađa. Najvažnije mi je da je on zadovoljen"

Jedna anonimna žena na internetu priznala je da je saznala za suprugovu aferu, ali da je nije briga jer samo želi da on bude zadovoljen

  • 12

Pored neobične ispovesti i nesvakidašnjeg scenarija nakon prevare, anonimna žena je na jednom blogu upitala ostale komentatore da li je luda zbog svoje nesvakidašnje reakcije.

- Shvatila sam da ja zapravo živim zbog njega. Tu sam da budem njegova supruga i majka našoj deci. Provodim sate dnevno kuvajući i spremajući kuću. Pored toga trudnim se da izgledam lepo, vežbam i sređujem se. Ne odbijam ga kada želi seks. Tu sam kada god on to poželi. Nisam žena koja opterećuje supruga, ne kukam, ne žalim se i ne popujem mu. Njegov mir i spokoj su za mene broj jedan po prioritetu kao i zadovoljstvo naše dece. Sumnajla sam da me vara i ranije, ali nikada nisam želela da idem toliko daleko i da ga proverevam.

Danas sam pronašla dokaz da me vara i na moje iznenađenje reagovala sam potpuno ok i nije mi jasna sopstvena reakcija. Ne osećam da je prevara neki veliki problem i zbog toga preispitujem svoju svest. Zamišljam ga kako spava s drugom ženom i to me ni malo ne potresa.

Da li je noramlno da se ovako osećam? - pitala se na kraju posta žena.

Komentari su bili jednoglasni, a to je da joj je potrebna pomoć...

- Najbolje bi bilo da odeš kod psihologa. Nisi luda, ali zvučiš kao neko ko je bio na neki način zlostavljan u prošlosti- savetovala joj je jedna komentatorka.

- Razgovaraj s nekim, ako ne sa doktorom onda s nekim iz bliže familije, reci to naglas možda ćeš se drugačije osećati- pisalo je u drugom komentaru.

- Nije baš najnormalnije da se tako osećaš, razgovaraj s nekim obavezno- savetovao je treći korisnik.

Šta vi mislite, da li je normalno da se nakon prevare ne osećamo iznevereno?

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Demi

    Ja mislim da je priča plod nečije mašte i želje da takva žena postoji. Možda je nekada bilo takvih žena, ali ne što su takve, nego nisu imale izbora. Danas ih nema a ako ih ima, onda ne vole, ili to rade iz nekog ličnog interesa koji tek treba da ostvare. Sve drugo je čista laž.

  • Nije ova bas bazdarena

    Evo jos jedne koja bas voli da izigrava opiracu! Mislim, OK ako joj ne smeta sto je muz vara, ali to sto toliko nema zivota u sebi ce NJEMU kad tad dojaditi. A sta se radi sa opiracom kad dojadi? Pa baci se u djubre bez zaljenja, naravno!

  • Luka

    Moja vrata su otvorena za sve zene zeljne ljubavi njeznosti i paznje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima