• 8

Vreme je da definišemo šta znači "loš seks" budući da muškarci i žene imaju različita shvatanja

Definiciju lošeg seksa na različite načine daće vam muška i ženska populacija

  • 8

Kao i na brojna druga pitanja o seksu i na ovo pitanje seks blogerka i pisac Nadia Bokodi ima odgovor.

- Žene i muškarci na različite načine definišu loš seks i definitivno se njihovi pogledi u ovome razilaze.

Ndia Bokodi

Foto: instagram.com/nadiabokody

- Na Reditu je u decembru pokrenuta rasprava o tome koje su to najčešće greške koje žene prave tokom seksa. Post je ubrzo dobio preko 15 hiljada odgovora muškaraca koji su se kretali od komičnih do potpuno neverovatnih.

Muškarci su zamerali ženama da ih ne zadovoljavaju na pravi način u predigri i da nisu krave koje treba da se muzu, da ne treba da leže nepomično i ćute tokom seksa i još mnogo toga sličnog.

Jedan čovek mi je nedavno napisao poruku u kojoj se žali na svoju suprugu koju mora da moli za seks, a i kada se čin desi, ona samo leži nepomično i očekuje da on odradi svu radnju.

I dok su mnogi kometarisali kako se ovaj čovek ne oseća kao silovatelj i da im je žao njegove supruge, nekolicina muškaraca bila je zbunjena, a situaciju ovog čoveka okarakterisali su kao ponižavajuću.

Za većinu muuškaraca loš seks je seks koji je dosadan, a za žene to je onaj koji uključuje bol, a muškarci i dalje ne prepoznaju problem u vezi sa ženom koja se ponaša poput "mrtve ribe" u krevetu - prvo moramo da se fokusiramo na žensko iskustvo!

Nepomično ležanje i neodgovaranje na seksualnu stimulaciju nije loš seks već nasilan seks. Vreme je da počnemo da razlikujemo te stvari - zaključuje Bokodi.

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Dovla

    Obozavam razne poze i mesta,a neostvarena mi je zelja sex u kaficu,restoranu u kabini nekog butika. Uglavnom samnom nije dosadan sex. Ako je neka raspolozena nek izvoli!

  • M

    Ova zena u tekstu sto nece s muzem,logicno da ima ljubavnika zato s muzem nema volje!!

  • the zika

    imali muz i zena sex uvece, i ujutru se ona bude i kaze: uf, bas sam se lepo naspavala i odmorila nocas...a ti, do kad si jeb'o?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima