"Imao sam seks na jedno veče sa bivšom koja je udata, sada je trudna"

Ovakve situacije se dešavaju

  • 7

Jedan čovek na internetu potražio je pomoć psihologa zbog alarmantne situacije koja mu se dogodila u ljubavnom životu.

Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti.

- Slučajno smo se ponovo sreli i seksualna privlačnost koja nas je nekada spajala probudila se opet. To veče smo imali seks. Znam da nije trebalo ovo da se desi, ali sada je problem još veći jer je ona trudna - započeo je svoju ispovest.

- Ona nije sugurna da li je dete moje ili od njenog supruga, ali njemu je rekla da je njegovo. Moja bivša devojka ima 34 godina, a ja 43. Raskinuli smo nakon dve godine zabavljanja. Raskid je iniciran s moje strane, ali mi je nakon toga najviše nedostajala u seksualnom smislu jer smo se sjajno poklapali u krevetu. Zbog toga sam joj letos slao poruke. Iznenadio sam se kada mi je pozitivno odgovorila na pitanje da se vidimo. Došla je jedno veče kod mene kada joj je muž bio van kuće. Insistirala je da nam nije potrebna zaštita i da pije kontaceptivne pilule - napisao je muškarac i nastavio:

- Nakon te noći nisam nameravao ponovo da je zovem, ali ona se javila nekoliko nedelja nakon sa vešću da je trudna. Ispostavilo se da su ona i njen suprug imali problem sa začećem. Uverila je supruga da je dete njegovo i nije mu rekla za naše viđenje. Od tada me je izveštavala šta se dešava, ali sada smo dogovorili da me ne kontaktira do momenta kada se dete rodi kada ćemo uraditi DNK test, za koji neće znati njen suprug - napisao je i dodao kako želi da bude odgovoran za dete ukoliko se ispostavi da je dete njegovo.

Test na trudnoću, pozitivan test na trudnoću, trudnoća, utvrđivanje trudnoće

Foto-ilustracija: Foter/sean dreilinger

Odgovor psihologa:

- Moguće je da je zatrudnela s vama tokom te noći, ali i da su imali problem sa začećem, beba bi mogla da bude i od njenog supruga ukoliko su imali redovan seks.

- Odlično je što razmišljate o bebi i što ste odgovorni, ali teško je da znate šta sada vaša bivša razmišlja. Ukoliko želi da njen suprug misli da je njegovo dete, zašto onda želi da uradi test očinstva? Ili ćete to uraditi jer vi to želite?

- Pravno mislim da vi ne možete da tražite test očinstva ako se majka s tim ne slaže. Ukoliko se ispostavi da je dete vaše ona može da traži zabranu viđanja do momenta dok dete ne završi školovanje. Čeka vas velikoi iskušenje, ali dete svakako zaslužuje oca koji će ga voleti - zaključio je psiholog.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    24. januar 2020 | 23:30

    Neko zasluzuje oca a neko batine. Zar nije sebicno pustiti nekog 9 meseci da se raduje i zamislja zivot sa detetom a onda da mu se kaze da dete nije njegovo a onda opet posle se zene cude kako to da zene prozivljavaju nasilje.

  • DARKO 100%

    24. januar 2020 | 23:06

    Tu se radi o vise stvari gde se nemoze govoriti samo o jednom problemu,Ocigledno da medju injima postoji jos zar ljubavi i privlacnosti,a ako je tako onda muz ispada iz igre, drugo tu se mora reci o moralnom stavu da to sto je zena uradila nije moralno i nije u redu prema sadasnjem muzu gde je jos spremna i da laze,sobzirom da je tako najbolje da kaze muzu istinu i da snosi posledice svog moralnog posrnuca jer takva osoba kad tad ce u buducnosti opet naci priliku sa nekim drugim da obescasti kucu sto opet nije ni malo prijatna situacija tako bice velika sreca i za jedno i drugo da se razidju i potraze neku srecu sa nekim drugim /drugom kome se moze verovati i ziveti zivot dostojan normalane porodice

  • Mila

    25. januar 2020 | 01:24

    Meni nije jasno kako neko moze da uziva u seksu sa drugom osobom, ako je u braku. Pa grizla bi me savest, ne bih mogla da uzivam nikako. Zaista uzasno sta sve ljudi rade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA