"Ne znam da li ću ikada moći da prihvatim da čovek kog volim već ima dete s drugom ženom"

Jedna žena podelila je na internetu svoje ljubavno iskustvo i potražila savet psihologa

  • 12

Veza sa muškarcem koji iz prethodne veze ili braka ima dete zna da bude vrlo kompleksna. Žena koja ulazi u vezu sa muškarcem koji ima dete mora da bude spremna na mnogo kompromisa i razumevanja.

Jedna žena je na internetu podelila svoje iskustvo i bila surovo iskrena kada je reč o njenim emocijama i prihvatanjem.

- U vezi sam sa muškarcem koji ima trogodišnjeg sina iz prethodne veze za koju kaže da je bila toksična. Nisam sigurna da li ću uspeti da se pomirim sa tim da muškarac kojeg volim već ima dete s drugom ženom. Naravno, njih dvoje su u kontaktu zbog dečaka, ali nekako mi to uvek zasmeta. On mi otvoreno kaže da je ne podnosi. Znam da bi trebalo da budem srećna, ali nekako uvek brinem iako i ona sada ima dečka - iskreno je napisala žena koja je želela da ostane anonimna.

Odgovor psihologa:

- Morate da budete svesni da će vaš dečko uvek biti u kontaktu sa majkom njegovog deteta i tako bi trebalo da bude zbog dobrobiti odrastanja dečaka. To će biti duplo teže po vas da podnesete. Ukoliko ne osećate 100 procentno da možete da mu verujete, zašto onda nosite taj teret? - upitao je psiholog.

Kakav biste vi savet dali ovoj devojci?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    30. januar 2020 | 18:15

    Nju vise brine njegova prethodna zena nego njegovo dete.Prema tome trazi slobodnog muskarca jer je ocito da si sebicna i ljubomorna!

  • ZVEZDA

    30. januar 2020 | 18:01

    Bitno je da nema ženu a to što ima dete... ako je sve drugo ok treba prihvatiti situaciju. I žena može ostati sama sa detetom pa i njih treba neko da voli.

  • Lepa

    30. januar 2020 | 18:10

    Veća opasnost ti preti od drugih žena nego od bivše, tako da svaka je u ovom problemu. A što se tiče deteta to je glupo da nekome smeta, ako je veza ok prihvati ga kao brata tvoje buduće dece. Tako je normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA