≫ 

Bosanac koji je imao 49 brakova i preko 550 žena otkriva zašto nije mogao da opstane ni sa jednom

Potpuno iskrena ispovest čuvenog Taiba Seferovića, kojeg mnogi nazivaju Donom Žuanom iz Zenice

  • 38
Taib Seferović foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Šezdesetpetogodišnji Taib Seferović je u Zenici poznat i pod nadimkom Tito. Kaže da iza sebe ima 49 brakova, a moli "Telegraf" da mu pronađe i 50. ženu.

Taib je za "Telegraf" ispričao da više ni ne broji sa koliko je žena bio, ali da je taj broj svakako iznad 550.

- Imam 50 dece, a u kontaktu sam sa njih 25 do 30 - kaže on u razgovoru za naš portal dodajući da se mnoga njegova deca i dalje ne poznaju.

Najduži brak trajao mu je čak 25 godina!

- Prva supruga mi se zvala Rašida, a bila je starija od mene dve godine. Prvo smo dete dobili kada sam imao 13 godina. Zaljubio sam se u nju u školi i, kada sam se vratio, rekao sam ocu da se ženim. Za to nisu bili ni moji ni njeni roditelji, ali nikada nismo marili za to. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak. Nakon njega, shvatio sam da su žene moj život i počeo sam da menjam jednu za drugom.

Taib Seferović foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Taib kaže da je imao običaj da živi sa više žena u isto vreme i da je svaka znala za ovu drugu ili treću.

- Nisu se mnogo bunile, jer su dobijale dovoljno ljubavi. Nisam među njima pravio nikakve razlike. Imao sam 49 žena, a prema papirima u opštini, ženio sam se samo 11 puta. No, moje žene nisu previše marile za te pravne regularnosti.

Kako kaže, još uvek nema ženu, te misli da i dalje nije kasno da pronađe jubilarnu 50.

- Ma, samo da je iz Beograda ili iz Srbije - kaže i dodaje kakva bi trebalo zadovolji njegov ukus - Da je zgodna, lepa, punija i da ima od 20 do 40 godina.

Kada su deca u pitanju, verovali ili ne, voleo bi da ih ima još i da zaokruži na 70. Poslednje što zna jeste da je imao 250 unučadi, a sada je ta brojka između 270 i 300, ali nije ni on siguran.

Taib Seferović foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Jednom se čak desilo da ga je u Tarčinu zaustavio policajac koji mu je uzeo dokumente i otišao nazad u svoj automobil. Nakon što nije izašao 10 minuta iz vozila, Taib mu je prišao i pitao da li je sve u redu.

- Otvorio je vrata, dao mi dokumente i kroz plač rekao - Pa, ti si moj tata. Bio je to moj Dino. Nisam ga video 30 godina.

Kako je uopšte došlo da ima toliko žena?

- Prvi seks sam imao sa 9 godina, a oženio sam se već sa 11. Onda sam se zaljubio i sve je tako spontano krenulo dok sam vozio taksi, svirao harmoniku po kafanama. Nema šta nisam radio.

Taib Seferović foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Iako je njegova najveća ljubav Džemila, koja je ostala da živi i radi u Nemačkoj, kako je moguće da nijedna od tih žena nije dugo trajala u njegovom životu?

- Ma, žene su čudo. Ljubomorne su. Sve su iste, hoće da imaju svoje ja, ali ja to ne dam. Ja volim da radim, volim da sviram, volim da taksiram, volim i ženu, ali nek me pusti malo da uživam, pa nek uživa i ona. Nažalost, nisu žene tako navikle. U većini slučajeva bi one da komanduju ljudima. Moj otac ne valja, moja majka ne valja, moja familija ne valja, a njena je idealna. Treba poštovati obe strane - zaključio je Taib u razgovoru za "Telegraf".

Video: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    2. februar 2020 | 14:16

    Da li si kao odgovoran otac plaćao alimentaciju i izdržavanje za tu decu brinuo o njima ili kao životinja pravio decu i odlazio ne razmišljajući kako oni žive od čega žive i da li im je potrebna ljubav oca ako se čovek kao ti može nazvati otac.

  • Ja

    2. februar 2020 | 13:07

    Ti covece imas ozbiljan problem!

  • Igor

    2. februar 2020 | 13:51

    Ovo je bolesno da nezna tačno gde je.koje dete sa 20 nema kontakt ovo je sve samo ne zdravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA