≫ 

Ozbiljna dilema: "Jedan je dobra osoba, drugi je dobar u krevetu. Koga da izaberem?"

U jednom trenutku ćete se umoriti od kompromisa, a i jedan od njih će osetiti da je "neadekvatan"...

  • 21
argentina tango seks strast foto: pixabay.com

Nije bila u vezi već izvesno vreme, ali su nedavno dva muškarca ušla u njen život...

- Što se tiče karaktera, jedan je sve što želim: duhovit, luckast i intelektualan. Kliknuli smo od starta. Međutim, seks je nekako čudan, ukočen, nespretan. Privlači me i volim da ga ljubim, ali nema hemije. Pitam se da li je do mene i nadam se da će se to poboljšati. Pomenuo mi je da mu bivša nije imala veliki seksualni nagon i da im je veza u velikoj meri bila bez seksa, pa je moguće da nije mnogo "iskusan" - govori žena koja je želela da ostane anonimna.

- Drugi muškarac, s kojim se takođe viđam, veoma je dobar u krevetu. Postoji obostrano intenzivna seksualna hemija. Mada, jedva da razgovaramo. Dođe kod mene i odmah uskačemo u krevet. Uopšte ga ne poznajem.

Pokušavam da se fokusiram na prvog muškarca, jer s njim mogu imati trajnu vezu. Ali, kad nije tu, ne mogu da odolim da ne pozovem drugog da svrati. Ne želim vezu s njim, ili mislim da ne želim. Seks je toliko dobar. Mislim da znam ovo da rešim: da otkačim "seks" tipa, ali to je lakše reći nego uraditi - smatra ona.

žena jesen Foto-ilustracija: Pixabay

Odgovor: Postoji još jedna opcija. Možda će zvučati sebično, ali šta mislite o tome da još malo odugovlačite s odlukom? Da se skrasite s jednim zvuči urednije, ali to ostavlja malo prostora za iznenađenja.

Kad tražite ljubavnika kog biste želeli i da zadržite znači da treba da razradite, ne samo ono što želite, već i ono što ne želite. Takva mudrost proizlazi iz iskustva. Izneli ste ono za čim žudite kod partnera, a obojica imaju te kvalitete. Dok ne naiđete na onog koji ima sve to, zašto da ne uživate u aktuelnim zadovoljstvima? Sve dok ne dajete obećanja koja ne možete da ispunite, nikoga ne oštećujete u procesu.

Obojica zvuče kao da su vredni i vremena i razonode, ali sve što je na duže staze može dovesti do poteškoća. To što poredite muškarca koji vas intelektualno inspiriše i onog koji zadovoljava vaše horizontalne potrebe je kao da mešate "babe i žabe". Tako da, koga god da izaberete, uvek ćete vapiti za kvalitetima drugog.

U jednom trenutku ćete se umoriti od kompromisa, a i jedan od njih će osetiti da je "neadekvatan". Sa izborom dolaze poređenja, a niko ne može učiniti da prekrižite sve vaše želje, tako da je sad dobro vreme da odlučite šta je ono bez čega ne možete da živite.

Panika da nikada nećete naći savršenog partnera može vas dovesti do toga da previdite neprijatne detalje. Dobro je biti manje tolerantan, ali ne kada počnete da prihvatate neprihvatljivo. Još ne znate da li možete da privučete seksi zver iz svog oštećenog pratioca ili da li ljubavnik ima skrivene intelektualne dubine.

Ako biste mogli da spojite svoja dva ljubavnika, vi biste imali idealnog muškarca, ali, nažalost, to nije opcija. Možda je odgovor da se malo opustite u toku svog pohoda? Imate dva muškarca koji ispunjavaju vaše potrebe i to je bolje od onog koji to ne čini.

Kako bi bilo da samo pokušate da izvesno vreme uživate u stvarima kakve jesu? Kad je reč o dugoročnom izboru svi moramo biti spremni na kompromise, ali ponekad je lepo samo uživati u "vožnji".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa ovako

    3. februar 2020 | 07:07

    Udas se za prvog i resis stambeno i materijalno pitanje a tog drugog imas za sex i sve ces imati u zivotu dok onom prvom ne padne mrak na oči 😁

  • Ela

    3. februar 2020 | 10:21

    @Vucibatinic E pa nisi u pravu. Svaka budala to zna jer tu ne treba znanje. A masta moze svasta,a i do zene je. Ako ona "gricka semenke ili kokice" ili izigrava zamrzivac,normalno je da ga ne uzbudjuje. Ako je zena mastovita,preduzimljiva,u krevetu je pozar.

  • Yes

    3. februar 2020 | 01:33

    Pa ond dodje samo da odradi posao i ode, kako ces ga upoznati? 🤦‍♂️ boli ga ona stvar za tebe, ima jos takvih ko sto si ti. Ali ocigledno tebi je samo ta stvar u glavi za bolje i nisi. ✌🙋‍♂️👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA