Gde greši Budimir iz Leskovca? Ma koliko god se trudio, žene ga odbiju već na prvom sastanku

Moguće je da vas žene odmah dožive kao prijatelja, a ne kao potencijalnog ljubavnog partnera...

  • 16

Ima 51 godinu i hitno mu je potreban ljubavni savet...

- Mislim da sam duhovit, pozitivan i komunikativan. Na internetu četujem sa damama moje starosne dobi. Ništa nisam slagao na svojim profilima na društvenim mrežama, a profilnu fotografiju nisam "provukao kroz filter" - kaže Budimir M. iz Leskovca.

- Nažalost, kad se prvi put uživo vidim sa potencijalnom partnerkom, sve nekako propadne. Vidno je da sam zainteresovan, ali ona nije. Jednosmerna ulica. Šta to radim pogrešno?

Za prvi sastanak obično odemo na kafu ili vino. Ne zakazujem večere i ne donosim cveće. Ne pišem i ne posvećujem pesme. Ne govorim o seksu, politici ili o bivšoj, već neobavezno pričam o sebi i željno iščekujem šta će ona da kaže o svom životu.

Šta je to što pogrešno radim? Istinski tragam za zdravom vezom - ističe Budimir.

Muškarac Foto: Pixabay

Odgovor: Ne sumnjamo da iskreno tragate za vezom. Znamo koliko ljubavni sastanci mogu biti frustrirajući, pogotovo ako shvatite da nigde ne vode.

Dali ste nam nedovoljno informacija, ali se čini da je problem u tome što vam ne dostaje "iskra".

Kažete da "neobavezno pričate o sebi", a to zvuči pomalo površno. Moguće je da vas žene odmah dožive kao prijatelja, a ne kao potencijalnog ljubavnog partnera.

Odlično je što ste komunikativni, i što ostvarujete razgovore i putem društvenih mreža, ali to nije dovoljno da naterate nekoga da vas bolje upozna, kao što i sami vidite. Potrebna vam je privlačnost, ne samo fizička, ali i iskra i hemija.

Zaboravite na cveće i ljubavnu poeziju. Sigurni smo da bi na prvom sastanku većinu žena danas to više uplašilo nego obradovalo. Naše pitanje je - da li s njima flertujete?

tužan muškarac, frajer, tip, tuga Foto-ilustracija: Pixabay

Privlačnost zahteva mogućnost i tenziju. Flertovanje ne podrazumeva samo to da ste zainteresovani za nekoga, već je potrebna i tenzija koja iziskuje iskru, koja dolazi sa očekivanjem i potencijalnim izazovom.

Za početak, osigurajte osnovu. Obratite pažnju, slušajte šta imaju da kažu i držite kontakt očima. Ovo stvara intimu. U toku razgovora, pokušajte i sa povremenim nežnim dodirima po nozi ili ruci, ili jednostavno sedite bliže jedno drugom.

Pokažite im da ste zainteresovani - ne samo rečima, već i načinom na koji im se obraćate. Pokažite im da ste spremni da odvojite vreme za njih.

Iako je možda dobar potez to što ne govorite o seksu ili politici na prvom sastanku, možda se trudite da sve bude suviše "bezbedno". Ženama je, takođe, potrebna veza s dotičnom osobom, kao i to da budu izazvane. Za to su vam potrebni dobar razgovor i dobra pitanja.

Postavljajte pitanja koja nisu ustaljena. Postoje ona koja pomažu stvaranju osećaja intime i hemije. Postavljajte ona koja vam pomažu da saznate ko je ona zapravo, a ujedno i njoj pokažite ko ste vi.

Ako i vi želite da Budimiru date savet, pišite nam u komentarima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    2. februar 2020 | 22:41

    Pa zna se sta ti treba, jedan BMW od 10,000 evra pa na vise, i treba ti dobra garderoba i 90% devojaka ce da pristane. Uradili smo experiment sa Top muskih manekena koji ce da glume da su siromašni, i posle mesec dana samo je jedan od 20 uspeo da izdrzi mesec dana sa devojkom bez dinara. Svaka je raskidala sa momcima iako su Top manekeni (dokazano da su 90% zena nazalost sponzoruse)

  • Ii

    2. februar 2020 | 20:34

    Da prestane da se trudi.

  • Max

    2. februar 2020 | 20:40

    Budimire verovatno si ozbiljan smarač!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA