Bizarna želja mladenaca šokirala javnost: "Da su ovo od mene tražili nikad im se više ne bih javio"

Mlada i mladoženja izneli apsurdni zahtev za venčanje koji je razbesneo sve

  • 9

U poslednje vreme većina mladenaca osmišljava svoje neobične ideje za venčanje. I dok smo mislili da smo videli sve moguće želje do sada, na internetu se pojavila jedna viralna fotografija koja otkriva apsurdni zahtev mladenaca koje su uputili ljudima koje zapravo nisu ni pozvali na svoje venčanje.

Mladenci su napisali da nažalost njihova sala za proslavu ne može da primi sve goste ali "iako nemaju mesta za njih oni svakako zauzimaju posebno mesto u njihovim srcima". 

Potom su saopštili da upkos činjenici da neće prisustvovati venčanju oni "mogu da čestitaju mladi i mladoženji tako što će im dati novac za medeni mesec“.

Zahtevi mladenaca Printskrin Reddit

Fotografija na kojoj su ispisani bizarni zahtevi ovog bračnog para je osvanula na popularnoj internet platformi Reditu, a objava je izazvala burne reakcije internet publike.

Očekivano, svi su ih nazvali "bezobraznim" i ocenili da "očigledno žele da profitiraju od svadbe umesto da se provedu i proslave svoj veliki dan na sa najdražima".

svadba, venčanje, mlada, mladoženja Pixabay

- Ovo je sramotno. Odakle vam habrosti da molite za novac i to od ljudi koje niste pozvali na svoje venčanje? Što ne štedite novac i ne živite u skladu sa svojim mogućnostima i tako sačuvate svoje dostojanstvo? - upitao je jedan korisnik Redita.

- Odvratno. Zašto bi im poslao novac ako nisam pozvan? - prokomentarisao je drugi.

- O moj Bože. Ovo je grozno. Da sam ikada dobio ovakav zahtev za poklon nikada im se više u životu ne bih javio - dodao je revoltirani korisnik.

Šta vi kažete? Da li su ovo zaista najbezobrazniji zahtevi mladenaca koje ste videli do sada?

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    8. februar 2020 | 21:05

    Takvima i brak traje koliko i novac , kad nestane novca sve prestaje pa kud koji.

  • Z

    8. februar 2020 | 21:03

    Ovaku glupost nisam cuo a kamoli da pismeno dobijem budalastinja.......

  • Glupost

    8. februar 2020 | 21:30

    Krajnje sebicno i bezobzirno. Da nemaju mogucnosti,izvine se i ne "prose",to je o.k. Ali posalji mi pare i nemoj da dolazite. Jednom recju suludo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA