≫ 

Atraktivan izgled više nije bitan? Evo šta savremene muškarce najviše privlači kod žena!

Savremenim muškarcima više nije bitan samo atraktivan izgled

  • 9

Iako smo godinama smatrali da atraktivan fizički izgled je ono što može da privuče na “na prvu loptu”, ispostavilo se da je muškarcima potrebno mnogo više od lepog lica.

Nedavna studija Nortvestern univerziteta je dokazala da savremeni muškarci zapravo “ne padaju“ na atraktivnost, lepo lice ili obline, već na ženski intelektNaučnici su pronašli da kod nacija koje favoriziraju ravnopravnost oba pola, muškarci smatraju inteligenciju kod žena vrlo atraktivnom u odnosu na zemlje u kojima preovlađuju nejednaka prava između muškaraca i žena.

dejt, par, poljubac, ljubav Foto: Pixabay.com

Pa, šta zapravo muškarci traže kod žena?

Autorka studje Alis Igli tvrdi da muškarci traže žene koje će im pomoći da "umanje troškove i ostvare određene koristi u životu, odnosno doprinose njihovoj zajedničkoj budućnosti". Za razliku od nekadašnjih vremena, danas je mnogo važnije da žena pokaže potencijalnom partneru da je sigurna u sebe, ispunjena i ima cilj u životu, a ujedno i stabilna. Spoznaja sebe i rad na sebi su karakteristike koje jači pol voli da vidi kod svoje izabranice i pre će ih to privući nego samo lepo lice, pokazala je studija.

Ljubav, Veze, Sastanak Foto: Pixabay.com

Zapravo, kada znate ko ste i šta želite u životu, počećete da pravite izbore koje će prirodno privući muškaraca koji će vas podržati u tome i deliti iste vizije sa vama. Sa druge strane, žene više nisu zainteresovane za muškarce koji će im obezbediti samo finansijsku sigurnost.

Žene žele muškarca koji će im se pridružiti i pomoći da se bore u ovom ludom i užurbanom životu.

Kakav je vaš stav? Da li su se zaista stvari promenile u dejtingu?

(K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Upravo ovo:

    13. februar 2020 | 20:53

    Žene žele muškarca koji će im se pridružiti i pomoći da se bore u ovom ludom i užurbanom životu.

  • Fj

    13. februar 2020 | 20:45

    Hvala bogu dosta silikonske doline

  • Brankica

    14. februar 2020 | 08:36

    Najveci dobitak je kad im se poklope energije i hemija i kad gledaju u istom pravcu. A taj pravac je vecno carstvo Bozje pravde i radosti. Znaci jedno drugom sluze i ugadjaju na tom putu koji kroz ovaj privremeni zivot vodi u onaj vecni. 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA