≫ 

Ljubavna nesuglasica koja je uništila život britanske lepotice i na kraju je dovela do samoubistva

Jedna, naizgled bezazlena svađa dovela je do čitavog niza užasnih događaja

  • 3
Karolin Flek foto: Instagram/mrlewisburton

Vest o samoubistvu britanske voditeljke Karoline Flek šokirala je svet, a besni fanovi širom sveta optužuju medije da su i te kako doprineli tome.

Naime, kada je pre mesec i po dana Karolina pretukla svog dečka usred noći, pozvana je policija, a čitava priča isplivala je u javnost.

Njen dečko Luis Barton je izjavio da je u pitanju bila nesuglasica, te da neće nastaviti krivično gonjenje, kao i da joj sve oprašta.

Ipak, sud je tada Flekovoj odredio zabranu prislaska uprkos njegovom protivljenju. Mediji su pak, bili još gori i osuli paljbu po voditeljki kojoj se doslovno život preokrenuo od tog incidenta.

Svemu je doprinela i činjenica da sud ipak nije odbacio slučaj, te da po službenoj dužnosti nastavljaju krivično da je gone.

Par nije rasknuo nakon što je Karolin pretukla Bartona, a ono što ju je još više survalo u psihički ponor je, osim napada medija i poruka koju joj je poslao na Dan zaljubljenih.

Luis Barton Karolina Flek Foto: Instagram/carolineflack

Barton se oglasio na mrežama povodom smrti svoje devojke i oprostio srceparajućom objavom.

"Moje srce je slomljeno, imali smo nešto toliko posebno. Toliko sam izgubljen da nemam reči, toliko me boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se uvek osećala sigurno kada si sa mnom, uvek si mi govorila: "Ne mislim ni o čemu kada sam sa tobom" . Ali sad mi nije bilo dozvoljeno da budem tu, iako sam iznova i iznova pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam da ću pitati sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti nazad, ali ja ću se truditi da te učinim ponosnom svaki dan. Volim te svim srcem", napisao je on.

Menadžerski tim Flekova ističe da je ona bila jako osetljiva osoba, pa za njeno samoubistvo ne krive samo tužilaštvo koje nije odustajalo od gonjenja, već i producente čuvenog rijalitija "Love Island" koji su joj posle ovog incidenta dali otkaz.

Nažalost, ona u ovoj situaciji nije videla izlaz i odlučila se na samoubistvo samo dan nakon Dana zaljubljenih.

Video: Muškarac pao sa šestog sprata zgrade i poginuo

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💔

    16. februar 2020 | 11:59

    Ljubav ima dve ostrice.... cesto se spoje lukavo i dobro. Na kraju zna se ko iskreno voleo.

  • Balkanski$pijun

    16. februar 2020 | 12:17

    Ко су ови ?! Чобани ?

  • mle

    16. februar 2020 | 13:36

    Kad se brak svede na fotografisanje i selfisanje onda ovakvi lomovi nisu uopšte čudni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA