Vera dnevno dobije više od 50 bračnih ponuda: "Nemam bogatog momka iza sebe, sama zarađujem novac"

Muškarci joj stalno nude brak

  • 8
Vera Dijkmans Printskrin Instagram / _veradijkmanns

Holanđanka Vera Dijkmans (22) zahvaljujući svojim provokativnim fotografijama postala je Instagram zvezda koju prati čak 1,4 miliona ljudi.

Manekenka je prvi put u medijima pričala o svom velikom uspehu i otkrila kako koristi ovu društvenu mrežu kao alat za samopromociju.

Kako je istakla, muškarci joj stalno šalju poruke u inboksu, neki od njih je pozivaju na sastanak, a dnevno dobija više od 50 bračnih ponuda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vera Dijkmans (@_veradijkmanns) on

- Dobijam više od 50 bračnih ponuda svakog dana. Redovno mi stižu najrazličitiji pokloni, a najčudnija stvar koju sam dobila od obožavatelja je prsten na kome je pisalo čuveno pitanje - da li želim da se udam za njega. Moji obožavatelji mi kažu da bi posetili Holandiju samo kako bi me upoznali. Uglavnom je reč o momcima starim od 18 do 30 godina - ispričala je Vera.

Iako danas odlično zarađuje lepa plavuša je istakla da njen život nije bio nimalo lak. Kada je imala samo pet godina razveli su joj se roditelji, sa 14 je napustila srednju školu, radila je nekoliko loše plaćenih poslova...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vera Dijkmans (@_veradijkmanns) on

Pošto je bila pasionirani ljubitelj plesa Vera je rešila da otputuje u Kaliforniju i upiše plesnu školu koju vode neki od najboljih instruktora. Ova odluka se ispostavila kao dobra, jer su joj poznanstva u ovoj školi otvorila vrata mode.

Lepa devojka je počela da pozira ispod kamere fotoaparata, otvorila je svoj Instagram profil i počela da objavljuje provokativne slike.

- Tada sam upoznala veliki broj poznatih fotografa koji su mi pomogli da shvatim da želim da promenim karijeru i da počnem da se bavim manekenstvom. Trebalo mi je dve godine da steknem slavu na Instagramu i skupim 1,4 miliona pratilaca - ispričala je Dijkmans.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vera Dijkmans (@_veradijkmanns) on

Danas zarađuje priličnu svotu novca, a predstavlja sebe kao običnu devojku koja je zahvaljujući svom izgledu ostvarila slavu. Međutim, mnogi je osuđuju preko interneta tvrdeći da traži samo muškarca da se bogato uda.

- Kada dobijam negativne poruke uglavnom se tiču mog života. Nervira me kada ljudi misle da imam nekog bogatog momka iza sebe koji mi plaća putovanja i provod, jer sama zarađujem svoj novac - zaključuje.

Šta vi mislite? Da li Vera zaista putem svojih fotografija zarađuje ogroman novac koji joj omogućava udoban i lep život?

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Vera Dijkmans (@_veradijkmanns) on

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA